Κίνηση τώρα: Ο Κηφισός και η Αττική Οδός συγκεντρώνουν τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις

Με αυξημένη κίνηση ξεκίνησε το πρωινό της Δευτέρας 13 Ιουλίου, με τον Κηφισό να παραμένει το πιο επιβαρυμένο σημείο του οδικού δικτύου. Σημαντικές καθυστερήσεις καταγράφονται στην άνοδο προς Λαμία από το ύψος του Αιγάλεω έως τη Νέα Ιωνία και τον κόμβο της Μεταμόρφωσης, ενώ χαμηλές ταχύτητες παρατηρούνται και στην κάθοδο προς Πειραιά.

Προβλήματα εντοπίζονται επίσης στη λεωφόρο Κηφισίας, κυρίως στο τμήμα από το Ψυχικό προς το Μαρούσι, καθώς και στη Μεσογείων και την Κατεχάκη προς το κέντρο. Αυξημένη είναι η κίνηση στη λεωφόρο Αθηνών από το Χαϊδάρι προς τη λίμνη Κουμουνδούρου, ενώ καθυστερήσεις καταγράφονται και γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Στην Αττική Οδό, ιδιαίτερα αυξημένες είναι οι καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, όπου απαιτούνται 20 έως 25 λεπτά από την Περιφερειακή Αιγάλεω έως τον κόμβο Κηφισίας. Καθυστερήσεις καταγράφονται και στο ρεύμα προς Ελευσίνα, με τον χρόνο διέλευσης να αυξάνεται κατά 15 έως 20 λεπτά από την Ανθούσα έως τον κόμβο Κηφισίας.

Κάντε κλικ στην «προβολή μεγαλύτερου χάρτη» για να δείτε την ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ.

Δείτε την κίνηση στους δρόμους στην Αθήνα

Δείτε την κίνηση στους δρόμους στη Θεσσαλονίκη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος