Αυξημένη παραμένει η κίνηση στους βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής λίγο πριν τις 08:00 το πρωί της Πέμπτης, με τον Κηφισό να αποτελεί και σήμερα το πιο επιβαρυμένο σημείο του οδικού δικτύου.
Σύμφωνα με την εικόνα από τους δρόμους, τα μεγαλύτερα προβλήματα καταγράφονται και στα δύο ρεύματα του Κηφισού. Στην άνοδο προς Κηφισιά η κίνηση ξεκινά από το ύψος του Αιγάλεω και εκτείνεται έως τη Νέα Ιωνία, ενώ ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση και στην κάθοδο προς Πειραιά, όπου σε αρκετά σημεία οι οδηγοί κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες.
Καθυστερήσεις σημειώνονται επίσης στη λεωφόρο Μεσογείων, κυρίως στο ρεύμα προς το κέντρο της Αθήνας, καθώς και στην Κατεχάκη και σε τμήματα της λεωφόρου Κηφισίας.
Καλύτερη εμφανίζεται η εικόνα στο κέντρο της Αθήνας, όπου δεν καταγράφονται μέχρι στιγμής ιδιαίτερα προβλήματα, παρά μόνο αυξημένη κυκλοφορία και χαμηλές ταχύτητες σε επιμέρους σημεία. Η κυκλοφορία διεξάγεται χωρίς σημαντικές δυσχέρειες στη Βασιλίσσης Αμαλίας, στην Αθανασίου Διάκου και στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους.
Αυξημένη είναι η κίνηση και στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ τροχονόμοι βρίσκονται σε κομβικά σημεία για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας.
Καθυστερήσεις καταγράφονται και στην Αττική Οδό. Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο σημειώνονται καθυστερήσεις 20 έως 25 λεπτών από τον κόμβο Δημοκρατίας έως τον κόμβο Κηφισίας, ενώ στις εξόδους προς Λαμία οι καθυστερήσεις φτάνουν τα 5 έως 10 λεπτά.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο
— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) June 4, 2026
20’-25’ από κόμβο Δημοκρατίας έως κόμβο Κηφισίας.
Καθυστερήσεις 5′-10΄ στις εξόδους για Λαμία. https://t.co/PfqO406R1p
Κάντε κλικ στην «προβολή μεγαλύτερου χάρτη» για να δείτε την ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος