Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό έμφραγμα στην Αττική – Ατελείωτες ουρές σε Κηφισό και Αττική Οδό

«Πίστα» για γερά νεύρα θυμίζουν οι δρόμοι της Αττικής, με την κίνηση να βρίσκεται στο «κόκκινο» σε Κηφισό, Αττική Οδό και βασικές λεωφόρους του λεκανοπεδίου.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στον Κηφισό, όπου η κυκλοφορία έχει ουσιαστικά παραλύσει και στα δύο ρεύματα. Στην άνοδο, τα οχήματα κινούνται σημειωτόν από το Αιγάλεω έως τη Μεταμόρφωση, ενώ δύσκολη είναι η εικόνα και στην κάθοδο, με μεγάλες ουρές και συνεχείς στάσεις.

Μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Περιφερειακή Υμηττού, από την Αγία Παρασκευή έως την Κηφισίας, με την κυκλοφορία να εξελίσσεται αργά και τους οδηγούς να χρειάζονται αρκετή υπομονή.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση και στη λεωφόρο Κηφισίας, στη Μεσογείων, στη Συγγρού αλλά και στο παραλιακό μέτωπο προς Πειραιά, όπου τα οχήματα κινούνται τμηματικά με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Ασφυκτική παραμένει η εικόνα και στο κέντρο της Αθήνας, γύρω από Σύνταγμα, Ομόνοια και Αμπελοκήπους, με συνεχείς στάσεις και έντονη συμφόρηση σχεδόν σε όλους τους βασικούς άξονες.

Στην Αττική Οδό, οι καθυστερήσεις προς Αεροδρόμιο ξεπερνούν τα 30 λεπτά από τη Φυλής έως την Κηφισίας, με τους οδηγούς να παραμένουν εγκλωβισμένοι για αρκετή ώρα μέσα σε πυκνή ροή. Επιπλέον καθυστερήσεις 15-20 λεπτών καταγράφονται στην έξοδο για Λαμία.

Στο ρεύμα προς Ελευσίνα, η κατάσταση είναι επίσης επιβαρυμένη, καθώς από την Ανθούσα έως την Κηφισίας η κίνηση διεξάγεται με πολύ χαμηλές ταχύτητες και καθυστερήσεις 15-20 λεπτών, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στην έξοδο για Λαμία.

Κάντε κλικ στην «προβολή μεγαλύτερου χάρτη» για να δείτε την ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος