Κιλκίς: Ανατροπή νεκροφόρας με έναν ελαφρά τραυματισμένο – Το όχημα δεν μετέφερε σορό

Τυχεροί ήταν δύο υπάλληλοι γραφείου τελετών, όταν το όχημα-νεκροφόρα στο οποίο επέβαιναν, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε σε πρανές, δίπλα από το οδόστρωμα, στη νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέου Πετριτσίου, στο ύψος της Δοϊράνης Κιλκίς. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 46χρονος συνοδηγός τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ ο 23χρονος οδηγός είναι καλά στην υγεία του. Το όχημα, το οποίο δεν μετέφερε σορό, υπέστη σημαντικές ζημιές.

Από την ανατροπή και πρόσκρουση, η νεκροφόρα καταστράφηκε εντελώς, με το μπροστινό της μέρος να έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα. Αμέσως κινητοποιήθηκαν η Τροχαία, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Κιλκίς, για να μπορέσουν να απεγκλωβίσουν τα δυο άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.

Ο οδηγός της νεκροφόρας βγήκε από το αυτοκίνητο χωρίς σοβαρό τραυματισμό, ενώ ο συνοδηγός του μετά τον απεγκλωβισμό του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κιλκίς, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, μετά τις επεμβάσεις που χρειάστηκαν στην Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου.

Οι δύο εργαζόμενοι του Γραφείου Τελετών, είχαν μόλις ολοκληρώσει τις διαδικασίες της κηδείας και της ταφής που τους είχαν ανατεθεί σε οικισμό της λεκάνης Δοϊράνης και επέστρεφαν στην έδρα τους, στην πόλη του Κιλκίς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος