Κηδεία Παρθένας Κουτμερίδου-Συγκλονίζει ο αδελφός της: “Θα είμαι κοντά στο παιδί σου, θυσίασες τη ζωή σου για να ζήσει αυτό”

Array

Σε  κλίμα ανείπωτης οδύνης στην Τριανταφυλλιά Σερρών, εκεί όπου είχε γίνει και ο γάμος της, συγγενείς και φίλοι, είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο στην 38χρονη δικηγόρο, Παρθένα Κουτμερίδου που νικήθηκε από τον κορονοϊό, ενώ βρισκόταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Οι φήμες στο χωριό κάνουν λόγο για αντιεμβολιαστική επιρροή στην οικογένεια από κάποιον πνευματικό, σε μοναστήρι της περιοχής.

Με μία προτροπή σε όλους να εμβολιαστούν, κατέληξε ο  επικήδειος που εκφώνησε στην εξόδιο ακολουθία, ο αδερφός της άτυχης Παρθένας. Ο Θεόδωρος Κουτμερίδης, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, είχε και ο ίδιος νοσήσει από κορονοϊό πριν από έναν χρόνο αλλά τα κατάφερε και επέστρεψε υγιής στην καθημερινότητά του.

Μάλιστα, στις 14 Νοεμβρίου έτρεξε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και αφιέρωσε το μετάλλιό του στην αδελφή του και στο μωρό της.

Η άτυχη δικηγόρος που, έπειτα από πολλές προσπάθειες, κατάφερε να μείνει έγκυος, πέθανε από κορονοϊό, έπειτα από έναν μήνα νοσηλείας σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης, ούσα ανεμβολίαστη. Ο γυναικολόγος της δικηγόρου, δηλώνει κατηγορηματικά ότι προσπάθησε με κάθε τρόπο να την πείσει να εμβολιαστεί.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΟΛΓΑ ΝΙΚΟΥ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΙΑ ΧΡΙΣΤΑΡΑ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος