Σε διαμαρτυρία για το λουκέτο στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας προχώρησαν σήμερα (12.04.2023) αθλητές, αθλητικοί και αυτοδιοικητικοί παράγοντες του νησιού, με συγκέντρωση μπροστά από το κτίριο της Περιφερειακής Διοίκησης.
Το Εθνικό Στάδιο σφραγίστηκε την περασμένη εβδομάδα μετά από μακροσκοπική εξέταση από κλιμάκιο της περιφέρειας, λόγω στατικών προβλημάτων στην κερκίδα η οποία παράλληλα φιλοξενεί και τις εγκαταστάσεις αποδυτηρίων και χώρους εκγύμνασης αθλητικών συλλόγων.
Το Στάδιο αντιμετωπίζει σωρεία προβλημάτων, με κύρια αυτή της κατάστασης των κτιριακών του εγκαταστάσεων. Αποτελεί το μοναδικό χώρο στο νησί που μπορούν να αθληθούν αθλητές στίβου, ενώ στους κλειστούς χώρους φιλοξενούνται αθλήματα από την άρση βαρών έως τη γυμναστική.
Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας αποφασίστηκε να μεταβεί αντιπροσωπεία των αθλητικών παραγόντων στο Υφυπουργείο Αθλητισμού την επόμενη εβδομάδα, ζητώντας ενέργειες για να λειτουργήσει άμεσα η εγκατάσταση.
Γιάννης Ανδριώτης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος