Στα δικαστήρια της Κέρκυρας οδηγείται ξανά σήμερα ο ιδιώτης γιατρός, οποίος κατηγορείται για βιασμό 18χρονης, μετά από καταγγελία που έκανε η ίδια στις αρχές την περασμένη Δευτέρα.
Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται τα όσα του αποδιδονται και υποστηρίζει ότι η νεαρή παρεξήγησε την ιατρική εξέταση.
Ο παθολόγος κατηγορείται ότι κατά τη διάρκεια της ιατρικής εξέτασης που πραγματοποίησε στο ιατρείο του την ίδια μέρας προέβη σε ασελγεις πράξεις εναντίον της, αγγίζοντας μέρη του σώματος της που δεν δικαιολογούνταν.
Η κοπέλα, εκμυστηρεύθηκε το περιστατικό στη μητέρα της και μαζί με τον δικηγόρο τους πήγαν στο αστυνομικό τμημα υποβάλλοντας μήνυση. Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 59χρονο, ο οποίος παρουσιάστηκε στις 3 Σεπτεμβρίου στον εισαγγελέα και, αφού του απαγγέλθηκε κατηγορία, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.
Ρεπορτάζ: Γιάννης Ανδριώτης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος