Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί άνδρες, μέλη κυκλώματος που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση αλλοδαπών.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενοι άνδρες το τελευταίο χρονικό διάστημα, δρούσαν ως μέλη κυκλώματος διακίνησης αλλοδαπών και προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους αλλοδαπούς, μέσω της ελληνοτουρκικής μεθορίου.
Για τη δράση τους χρησιμοποιούσαν οχήματα που είχαν κλαπεί από περιοχές της Αττικής και στα οποία τοποθετούσαν πλαστές ή κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας.
Οι διαδοχικές έρευνες οδήγησαν στον εντοπισμό την 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2021 και την σύλληψή τους, σε περιοχή της Πιερίας, όπου διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιούσαν τρία οχήματα, δύο από τα οποία είχαν κλαπεί από περιοχές της Αττικής και έφεραν πλαστές ή κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Στην κατοχή τους και σε έρευνα οικίας που χρησιμοποιούσαν, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν:
- διαρρηκτικά εργαλεία,
- 14 κινητά τηλέφωνα και
- το χρηματικό ποσό των 405 ευρώ.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος