Κατερίνα Κασκανιώτη – Νέα διευθύνουσα σύμβουλος της ΕΡΤ: Είναι ένα μοναδικό brand η ΕΡΤ, έχει κάνει τρομερά βήματα στον χώρο της ψυχαγωγίας

Την πρώτη της συνάντηση με τους τηλεοπτικούς συντάκτες, είχε σήμερα (19/12/2023) η νέα διευθύνουσα σύμβουλος της ΕΡΤ, Κατερίνα Κασκανιώτη. Σε θερμό κλίμα η γνωριμία, με τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα, να κάνει τις συστάσεις.

Στο καλωσόρισμα του ο κ. Ζούλας, στάθηκε στο γεγονός ότι πρόκειται για την πρώτη γυναίκα διευθύνουσα σύμβουλο της ΕΡΤ. Αναφερόμενος ο κ. Ζούλας και στον στρατηγικό σχεδιασμό της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, χωρίς να αποκαλύψει πάρα πολλά, στάθηκε σε δύο σημεία: ότι πρόκειται να ενισχυθεί το αμιγώς ειδησεογραφικό κανάλι, το ΕΡΤNEWS, αλλά και το ΕRTFLIX. Εστίασε και στους αριθμούς και τα ρεκόρ που καταρρίπτει η πλατφόρμα ΕRTFLIX, επισημαίνοντας ότι κατά την περίοδο έναρξης της το 2017 την παρακολουθούσαν 5.000 χρήστες μηνιαίως, ενώ σήμερα καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, φτάνοντας μηνιαίως τις 12 εκατομμύρια θεάσεις, γεγονός που καταδεικνύει και τη μεγάλη αποδοχή της πλατφόρμας.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΕΡΤ τόνισε μεταξύ άλλων ότι « Η ΕΡΤ έχει ανάμεσα σε πολλούς άλλους δύο κεντρικούς στρατηγικούς στόχους για το αμέσως επόμενο διάστημα. Πρώτον, να επενδύσει και να ενισχύσει το ΕΡΤNEWS που είναι το πρώτο αμιγώς δημοσιογραφικό κανάλι της Ελλάδας και σε λίγο καιρό κλείνει τα δύο χρόνια λειτουργίας του. Ο δεύτερος στρατηγικός στόχος είναι να αναβαθμίσουμε την ψηφιακή μας πλατφόρμα το ERTFLIX που γεννήθηκε για να ανταποκριθεί σε έναν σύγχρονο τρόπο θέασης».

Από την πλευρά της η κυρία Κασκανιώτη επισήμανε ότι η ΕΡΤ είναι μία σταθερή αξία στα μάτια της, που πραγματικά θέλει να είναι μέλος και την κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη. Επεσήμανε ότι η ΕΡΤ είναι ένα τρομερό brand με μοναδικό περιεχόμενο ενώ σημείωσε ότι η ΕΡΤ είναι ανταγωνιστική κι αλλάζει το παράδειγμα με ποιοτικό πρόγραμμα και τεχνολογία αιχμής.

«Η ΕΡΤ είναι ένα πολύπλευρο brand, μοναδικό στην αγορά μας, το οποίο δεν στέκεται μόνο στην ενημέρωση, όπως όλοι γνωρίζετε, αλλά έχει κάνει τρομερά βήματα στον χώρο της ψυχαγωγίας με ένα περιεχόμενο που η δική μου η εμπειρία επιτρέπει και βοηθάει στο να καταλάβω πόσο αξιόλογο είναι».

Ρεπορτάζ: Κώστας Νούσης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος