Καραμπόλα 50 οχημάτων – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία από Βέροια προς Κοζάνη (εικόνες)

Στην κυκλοφορία δόθηκε, μετά τις 18.30 το απόγευμα, το ρεύμα της Εγνατίας Οδού από Βέροια προς Κοζάνη μετά την καραμπόλα που σημειώθηκε στις 11.30 το πρωΐ, λίγο πριν τα διόδια Πολυμυλου, όπου ενεπλάκησαν 50 οχήματα λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατούσε στην περιοχή.

Άγιο είχαν οδηγοί και επιβάτες αφού δεν τραυματίστηκε κανείς σοβαρά. Άμεση ή επέμβαση της ΠΥ Κοζάνης που απεγκλώβισε 3 άτομα ενώ 15 ελαφρά τραυματισμένοι έχουν μεταφερθεί στα Νοσοκομεία Κοζάνης (11), Πτολεμαΐδας (2) και Βέροιας (2).

Καραμπόλα 50 οχημάτων – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία από Βέροια προς Κοζάνη (εικόνες)

Εν τω μεταξύ μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο στην Αιανή Κοζάνης με την βοήθεια της Πολιτικής Προστασίας και της Περιφέρειας όσοι από τους οδηγούς και συνοδηγούς επιθυμούσαν να φιλοξενηθούν, στους οποίους θα παρέχουν διαμονή και σίτιση. Οι υπόλοιποι μεταφέρονται στην Θεσσαλονίκη.

Σοκαριστικές ήταν οι περιγραφές των οδηγών την στιγμή της καραμπόλας, που το ένα αυτοκίνητο έπεφτε πάνω στο άλλο αλλά και τον τρομακτικό κρότο που άφηνε πίσω της η σύγκρουση. Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα  όταν οδηγός οχήματος με κίνδυνο της ζωής του σταμάτησε φορτηγό νταλίκα αρκετά μέτρα πιο κάτω από το σημείο της καραμπόλας. Ξύπνησαν μνήμες από την θανατηφόρα καραμπόλα που σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό Κυριακή 5 _10_2014, με την εμπλοκή 35 οχημάτων και  τραγικό απολογισμό 5 νεκρούς και 30 τραυματίες.

Καραμπόλα 50 οχημάτων – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία από Βέροια προς Κοζάνη (εικόνες)

Ρεπορτάζ: Δέσποινα Αμαραντίδου

Φωτό: Αναστάσιος Μαρθίδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος