Καλλιακμάνης για Γλυκά Νερά: Ήταν ψυχρός, του πήραμε από τα χέρια το παιδί (video)

«Νόμιζε ότι είχε κάνει το τέλειο έγκλημα», δήλωσε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, περιγράφοντας στην ΕΡΤ την ψυχρότητα του καθ’ ομολογία δράστη της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά όταν οι αστυνομικοί του ανακοίνωσαν το θάνατο της συζύγου του.

Μιλώντας στην ΕΡΤ  και την εκπομπή “Συνδέσεις” ο έμπειρος αστυνομικός ανέφερε ότι εξαρχής «όλες οι εκδοχές ήταν στο κάδρο. Ακολουθήθηκε μια μεθοδολογία βήμα-βήμα και ο πιλότος φάνηκε ότι είχε δίκιο ότι αυτή η υπόθεση θα εξιχνιαστεί».

Όπως περιέγραψε ο κ. Καλλιακμάνης, «οι αστυνομικοί της Αμέσου Δράσεως οι οποίοι έφτασαν πρώτοι στον τόπο του εγκλήματος, επικοινώνησαν μαζί μου και μου ανέφεραν -έπειτα από ερώτησή μου -ότι τους έκανε εντύπωση η ψυχρότητα με την οποία αντιμετώπισε το θάνατο της συζύγου του. «Μετά την ενημέρωση από τους αστυνομικούς ότι η γυναίκα του είναι νεκρή, οι αστυνομικοί σχολίασαν την ψυχρότητά του και λίγο μετά του πήραν το παιδί από τα χέρια γιατί δεν τους άρεσαν κάποιες κινήσεις που έκανε. Υπήρχαν εξ αρχής πολλά κενά».

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής τόνισε ότι παρότι «είχαμε άποψη, δεν μιλούσαμε γιατί έτσι έπρεπε να γίνει. Δεν έπρεπε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις και να κάνουμε κακό στην έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Υπήρξε μια εξέλιξη των ερευνών και φτάσαμε στο σημείο να συλληφθεί ο δράστης την ώρα που έπρεπε».

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του ο κ. Καλλιακμάνης δήλωσε ότι πρέπει να πούμε συγχαρητήρια και μπράβο στα παιδιά του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Η ελληνική αστυνομία είναι παρών. Ο Έλληνας πολίτης πρέπει να αισθάνεται ασφαλής», παρομοιάζοντας τον φόνο στα Γλυκά Νερά με το έγκλημα του Ολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους.

Τέλος, ο κ. Καλλιακμάνης υπενθύμισε τις δηλώσεις του κατηγορούμενου «να μη συμβεί αυτό που συνέβη σε μένα σε κανέναν” και σχολίασε ότι “ίσως αυτό που ήθελε να πει είναι να μη ζήσει κανείς την απόρριψη που ένιωσε αυτός».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος