Καλαμαριά: Ανοιχτό το θεατράκι της Χηλής με κλιματισμό για το διήμερο του καύσωνα

Μετά την ανακοίνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας για επικίνδυνα υψηλές θερμοκρασίες το Σαββατοκύριακο η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και Ισότητας των Δύο Φύλων σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, ανοίγουν το θεατράκι της Χηλής από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Ιουλίου.

Στόχος είναι να προσφέρουν ανάσες δροσιάς σε όσους δεν καταφέρουν να φύγουν από την πόλη για το διήμερο και επιλέξουν το κέντρο της Καλαμαριάς για μία βόλτα.

Αλλά και στην περίπτωση που κάποιος δεν έχει κλιματιστικό στο σπίτι του και δεν αντέχει άλλο τις υψηλές θερμοκρασίες, ο Δήμος Καλαμαριάς έχει φροντίσει για τον χώρο.

«Η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί προτεραιότητα της διοίκησης. Προσπαθούμε κάθε φορά να δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να στηρίζουμε τους πολίτες, που δεν έχουν τη δυνατότητα να αποδράσουν από τον καύσωνα της πόλης», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Εύα Ντόντη-Μπανιώρα.

Πηγή: Δήμος Καλαμαριάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος