Κ. Βελόπουλος: Οι προτάσεις της Ελληνικής Λύσης και τα «κατηγορώ»

Για τα 700.000 «κόκκινα» ακίνητα και το σχέδιο διαγραφής χρεών της Ελληνικής Λύσης, για τον βιασμό της 12χρονης, την τραγωδία με το Phantom, το «ψευτο μακεδονικό» σωματείο στη Φλώρινα, την επιστροφή της πολιτικής ζωής στην «μπαχαλοποίηση» του 2014 -15, για «τον επίσημο φορέα που υποστηρίζει ότι η Ελλάδα διαθέτει τρεισήμισι δισεκατομμύρια βαρέλια δυνητικά ισοδύναμα πετρελαίου» αλλά και το «λαθρεμπόριο Ελλήνων εφοπλιστών στον Λακωνικό Κόλπο», μίλησε στην εκπομπή «Συνδέσεις», ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Απάντησε επίσης σε ερώτηση για το εάν κλείνει το μάτι στον Πούτιν και έκλεισε με εκτίμηση ότι «μετά τις εκλογές θα συγκυβερνήσουν οι τρεις». ( ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ )

«Περιμένω τα 200 ονόματα του κ. Μίχου – Γιατί εμπλέκονται και κορυφαία και πολιτικά πρόσωπα»

«Μήνες πιέζω και φωνάζω ότι αυτά τα 212 -220 τέρατα που βίαζαν ένα μικρό κοριτσάκι, κυκλοφορούν σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Τα ονόματα πρέπει να βγουν στη δημοσιότητα, να δούμε ποιοι ήταν, γιατί εμπλέκονται και κορυφαία και πολιτικά πρόσωπα και ειπώθηκε ότι εμπλέκονται και κληρικοί,», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Ακολούθησε το θέμα της τραγωδίας του Phantom με τον Κυριάκο Βελόπουλο να τονίζει ότι «τα συλλυπητήρια είναι λίγα. Αυτά τα παιδιά παίρνουν 1000 ευρώ το μήνα τα οποία φορολογούνταν και κάποιοι άλλοι που κάθονται στη Βουλή παίρνουν ως 3.000 ευρώ. Το φιλότιμο τους μόνο μένει γιατί γι αυτό το κάνουν. Γιατί αγαπάνε την πατρίδα».

Σχετικά με την απόφαση με το ψευτο μακεδονικό σωματείο στη Φλώρινα

«Η υπόθεση εκδικάζεται σήμερα γιατί κάναμε την αίτηση, την παρέμβαση ως Ελληνική Λύση, στον κύριο Ντογιάκο, που έδωσε την εντολή και προς τιμήν του που είχε αντανακλαστικά. Θα έπρεπε όλα τα κανάλια να το παρουσιάσουν το θέμα αυτό. Και δεν αναφέρομαι στην ΕΡΤ. Γενικά το λέω γιατί η Μακεδονία χρειάζεται την παρουσίαση των θεμάτων που της αξίζουν.
Πρέπει να τελειώσει αυτή το ψευτο μακεδονικό σωματείο και θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους γι αυτό», ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος συμπληρώνοντας:

«Δεν υπάρχει μακεδονική γλώσσα, αν και το καταστατικό του σωματείου γράφει και άλλα για τη Μακεδονία, όπως για τη μακεδονική μειονότητα που θα ήθελαν να έχουν και αυτό είναι παραβίαση της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών. Ακόμη και τη συμφωνία που για μας είναι άσχημη, επαίσχυντη και προδοτική, την παραβιάζουν».

«700. 000 κόκκινα ακίνητα ενώ οι τράπζες χρωστάνε 58 δισεκατομμύρια ευρώ»

«Σήμερα εκδικάζεται η ιστορία αν μπορούν τα funds να κάνουν πλειστηριασμούς και κατασχέσεις», τόνισε ο κ Βελόπουλος δηλώνοντας ενοχλημένος γιατί κανείς ς δεν μιλάει γι ‘αυτήν την πολύ βρώμικη ιστορία.
.
«Είναι παράνομο αυτό που κάνουν τα funds. Δεν έχουν το δικαίωμα με βάση το νόμο. Ο νόμος τους δίνει δυνατότητα να κάνουν εξώδικες διαμαρτυρίες και αυτοί κάνουν κατάσχεση. 700.000 ακίνητα είναι κόκκινα. Εδώ είναι υπόλογο και το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί έκαναν νόμους και δεν πληρώνουν φόρους. Ξέρετε ότι οι τράπεζες δεν πληρώνουν φόρους; Από το 2010 δεν πλήρωσαν ούτε ένα ευρώ φόρο οι τραπεζίτες και τα funds, ενώ 700.000 Έλληνες κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους».

«Προτείνουμε σε όλα τα κόμματα νομοσχέδιο διαγραφής των χρεών»

Αυτό, σύμφωνα με τον κ. Βελόπουλο έγινε σε καζίνο, στον ιστότοπο «Πρώτο Θέμα», είπε και αναφέρθηκε σε 50% κούρεμα που μπορεί να γίνει για χρέη στην εφορία, στις τράπεζες στα ασφαλιστικά ταμεία. Κανένα από τα υπόλοιπα κόμματα δε συναίνεσε, είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος προσθέτοντας ότι «με μόχλευση αυτών των δανείων οι κύριοι των funds έχουν κάνει 400 δισ. τα 70 και πλέον δισεκατομμύρια ευρώ. Γιατί τα πουλάνε, τα κάνουν τιτλοποίηση».

Με χλεύαζαν οι συνάδελφοι βουλευτές και χθες ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ είπε ότι θα μειωθεί το προσδόκιμο ζωής των παιδιών μας από τα λοκ ντάουν. Βλέπετε λοιπόν ότι καμιά φορά σε χλευάζουν στην αρχή, αλλά όταν επιβεβαιώνεται το προσπερνάνε κάποιοι, είπε στη συνέχεια για να επισημάνει:

«Αν δεν διαγραφούν τα χρέη από δάνεια ή από εφορία δεν πρόκειται να κινηθεί η οικονομία»

«Κάναμε μια εμπεριστατωμένη πρόταση την οποία δεν δέχτηκε κανείς και αυτό με ενοχλεί. Δουλεύουν για τους τραπεζίτες. Υπάρχουν συγκεκριμένες αδικίες. Δεν μπορεί δηλαδή στον κύριο Μαϊλη, στους καζινάρχες, στις εφημερίδες, στα μίντια να κάνουν διαγραφή 90% των χρεών. Υπέρ τζαμπατζήδων και όχι στον πολίτη που έχει 10.000 ευρώ δάνειο. Υπάρχει πρόταση συγκεκριμένη. Την έχουμε καταθέσει στη Βουλή. Ας μας ακούσουν επιτέλους να σώσουμε τα σπίτια των Ελλήνων».

«Ο κ. Τζανακόπουλος και ο ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν να απέχουν από το κοινοβούλιο, γιατί να πληρώνονται;

«Άδεια είναι η Βουλή και το ξέρουμε όλοι αυτό και τους είπα όσοι δεν έρχονται να μην πληρώνονται γιατί είναι ντροπή να παίρνουμε τα λεφτά του ελληνικού λαού και να μην δουλεύουμε. Πήγαν να με φάνε. Από την άλλη δεν μπορεί να στις επιτροπές να είναι εκεί, στις επιτροπές, στα νομοσχέδια, αλλά στην Ολομέλεια να λένε ότι απέχουν. Είναι τραγικό.
Γυρνάμε στην εποχή του 2014 – 15 στη μπαχαλοποίηση της πολιτικής ζωής. Δεν είναι πολιτική πρόταση αυτή, σχολίασε ο Κυριάκος Βελόπουλος για την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Για μας αντιπολίτευση είναι μέσα στη Βουλή με προτάσεις όπως κάναμε με τις τράπεζες. Εκτός αν πάμε σε εκλογές τώρα που εμείς το ζητάμε εδώ κι ένα χρόνο. Δεν είναι σοβαρή πολιτική.
Όλο αυτό το κάνουν γιατί επιχειρούν την πόλωση, ο ένας με την μπαχαλοποίηση και ο άλλος με την αστική οξυδέρκεια που τον διακρίνει.

Τώρα ανακάλυψε ο κ. Γεωργιάδης ότι η συσκευασία λέει άλλα και από κάτω με μικρά γράμματα άλλα. Όταν το είπα στη Βουλή πάλι τη χλεύη είχα, είπε ο κ. Βελόπουλος παρουσιάζοντας κάρτες σύγκρισης τιμών σε Σκόπια, Τίρανα και Αθήνα.

«Γάλα 0,87 στα Σκόπια,1,10 στα Τίρανα, 1,39 στην Αθήνα»

«Χαμηλότερο ΦΠΑ, είναι αυτό που τους λέω εγώ. Στην Ελλάδα κατακλέβουν τον Έλληνα. Εχω μπροστά μου συσκευασία 5 λίτρων με περιεχόμενο στα 3 λίτρα. Αυτά πρέπει να δει υπουργός για να πάμε στην ουσία», είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος.


Σχετικά με την υπόθεση Καμπούρη – Τατσόπουλου, ο κ. Βελόπουλος είπε ότι πρόκειται για προσωπική διαφορά – αντιδικία στην οποία δεν θα εμπλακεί το κόμμα.
«Κι εμένα αν κάποιος περνούσα τον Γολγοθά, είχα χάσει τους γονείς μου ή η αδερφή μου είχε καρκίνο κι εγώ είχα πρόβλημα υγείας και με κορόιδευε κάποιος, το ίδιο θα έκανα. Είναι αδιανόητο να παίζεις με άρρωστους ανθρώπους. Είναι είναι ντροπή να το συζητάμε», είπε και πρόσθεσε:
«Ο κ. Τατσόπουλος θέλοντας να κατέβει στις εκλογές φαντάζομαι, διόγκωσε το θέμα για να κάνει τον ήρωα και όπως είπα και χθες στη Βουλή για μένα είναι πρότυπο Φρανκεστάιν, εννοώ πολιτισμικό και πολιτιστικό. Όταν έχεις Κουν Σεφέρ, Ελύτη, δεν μπορεί να θεωρείται πρότυπο διανοούμενου η άποψη Τατσόπουλου».

Σχετικά με τον κύριο Καρατζαφέρη, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σχολίασε ότι «με πολίτες δεν κάνω διάλογο εγώ. Χρωστάει μια χάρη στη Νέα Δημοκρατία, την ύπαρξη του, την πολιτική. Εδώ και δεκαετίες. Επιχειρεί να εμπλέξει εμένα σε μια ιστορία που δεν εμπλέκομαι. Έτσι κι αλλιώς δεν με αφορά. Διαφωνούσα κι όταν ήμουν μαζί του, με αυτές τις συνεχείς κυβιστήσεις».

«Ούτε μέλος της Νέας Δημοκρατίας υπήρξα, ούτε πέρασα από εκεί»

Υπάρχει δήλωσή μου αυτούσια ότι είπα «δεν θέλω να πάμε βίαια στη δραχμή γιατί θα πεινάσουμε όλοι μαζί. Θα στηρίξω τη Νέα Δημοκρατία, αλλά δεν κατεβαίνω σε εκλογές. Μου το πρότεινε ο Σαμαράς, αρνήθηκα εγώ.
Τον Αντώνη Σαμαρά τον ήξερα 15 χρόνια πριν. Ως δημοσιογράφος τον γνώριζα γιατί είχα πάρει και συνεντεύξεις. Είμαι πιο κοντά στη Νέα Δημοκρατία, την Πατριωτική, την Εθνική του Κωνσταντίνου Καραμανλή, που δεν μιλούσε τόσο πολύ, αλλά έκανε πολλά που δεν έλεγε τόσα πολλά ψέματα, που υπερασπιζόταν την πατρίδα, που δεν είχε ως προμετωπίδα ΛΟΑΤΚΙ, που κυνηγούσε τραπεζίτες που μίλησε για νταβατζήδες ο Κώστας Καραμανλής, και ήθελε να κάνει τη σύγκρουσή του. Εγώ με αυτό συμφωνώ. Δεν είναι με τη Νέα Δημοκρατία ως κόμμα, είναι μια ιδεολογία, αλλά δεν εμπιστεύομαι κανέναν από αυτούς. Διότι αν πραγματικά ήθελα να τους εμπιστευτώ, θα έπρεπε να συμφωνήσουν στα βασικά, να μην πληρώνονται βουλευτές που δεν έρχονται στη Βουλή, να κάνουμε κάτι με τις τράπεζες και τα δάνεια, να δούμε λίγο με τα εθνικά θέματα σοβαρά να παράγει πλούτο η χώρα μας.

Η Ελληνική Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων και Ενεργειακών Πόρων ο πιο επίσημος φορέας λέει ότι έχουμε τρεισήμισι δισεκατομμύρια βαρέλια δυνητικά ισοδύναμα πετρελαίου.Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; 400 δισεκατομμύρια.

Αν ξεκινούσαν από το 2019 -20 και κάναμε γεωτρήσεις, ο Έλληνας θα ήταν πλούσιος. Δεν ακούν την Ελληνική λύση και θα έχουν και τα επίχειρα τους. Εμείς θέλουμε να κυβερνήσουμε.

«Θα συγκυβερνήσουν οι τρεις»

Εκπτώσεις εμείς δεν κάνουμε, δεν κάνουμε μπουγατσοποίηση της ιδεολογίας μας Θα πάμε εμείς μόνοι μας μέχρι τέλους. Να θυμίσω ότι το 50% νομοσχεδίων της Νέας Δημοκρατίας το ψηφίζει ο ΣΥΡΙΖΑ το 80% το ΠΑΣΟΚ. Θα συγκυβερνήσουν οι τρεις. Έχουμε μία σειρά συμφωνιών των τριών κομμάτων. Όλες είναι αντιλαϊκές.

«Τουρκική Ένωση Ξάνθης με Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Τι δουλειά έχω εγώ με αυτούς;»
Την ώρα που προκαλεί η Τουρκία, που οι λιμενικοί μας κάθε μέρα κάνουν αγώνα, αυτοί βάζουν υποψήφιους βουλευτές, ανθρώπους που πηγαίνουν στο προξενείο και δηλώνουν Τούρκοι και εγώ θα συνεργαστώ με αυτούς; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, είπε ο κ. Βελόπουλος.

Σχετικά με τη ρύθμιση για το μπλόκο στο κόμμα του Κασιδιάρη
«Δεν μεγαλώσαμε το τέρας εμείς, αν πραγματικά είναι αυτό που λένε ναζί και εγκληματική οργάνωση και από την άλλη καταγγέλλω ότι όλοι το είχαν πάρει πλην της Ελληνικής Λύσης. Η Δικαιοσύνη αποφασίζει εάν είναι εγκληματική οργάνωση. Η Ελληνική Λύση θεσμικά και πατριωτικά, δεν μπορεί να ψηφίζει αντισυνταγματικά. Αυτή είναι η άποψή μας από την πρώτη στιγμή.

Επί της αρχής συμφωνώ ότι πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη και ο ΣΥΡΙΖΑ που έκανε αγκαλιές με τους κυρίους αυτούς και είναι η Νέα Δημοκρατία που συζητούσε μ αυτούς. Να πουν ένα συγγνώμη γι αυτό που εξέθρεψαν. Αν λένε ότι είναι τέρας.
Οποιοσδήποτε φασισμός ή ναζισμός είναι τέρας και δεν πρέπει να υπάρχει στην πατρίδα μας.

«Η Χρυσή Αυγή τώρα έγινε σαν τη Λερναία Ύδρα»

Έβγαλε κι άλλο κεφάλι κι αν συνεχίσουμε έτσι θα βγάλει και άλλα κεφάλια, αν δεν σοβαρευτεί το πολιτικό προσωπικό της χώρας. Να δω λοιπόν το κείμενο και θα σας απαντήσω αν συμφωνώ ή διαφωνώ, περί εγκληματικής οργάνωσης. Τα λέει σε όλους τους άλλους ο κ. Μητσοτάκης και δεν τα λες εμάς. Πώς να αποφασίσω και να σας πω κάτι, αν δεν το ξέρω. Θα αποφασίζει ο Άρειος Πάγος εάν το ΚΚΕ είναι νόμιμο ή παράνομο;

Γιατί δεν το λέτε ότι στο Ευρωκοινοβούλιο ο ευρωβουλευτής μας Εμ. Φράγκος ζήτησε να επιβληθούν κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας και κανείς Έλληνας ευρωβουλευτής δεν το ψήφισε;

Για μένα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι μια θεσμοθετημένη επιλογή συμμετοχής κι εγώ στους βουλευτές μου έχω δώσει το αυτεξούσιο να αποφασίζουν.
«Γιατί δεν λέτε και το άλλο όμως ότι προτείναμε με τον κύριο φράγκο στο Ευρωκοινοβούλιο να είναι οι Γκρίζοι Λύκοι τρομοκρατική οργάνωση και κανένα ελληνικό κόμμα δεν ψήφισε;. Γιατί δεν το λέτε ότι στο Ευρωκοινοβούλιο ο κύριος Φράγκος ζήτησε να επιβληθούν κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας και κανείς Έλληνας ευρωβουλευτής δεν το ψήφισε;

Για τον Πούτιν και «το αμερικανικό μονοπώλιο»

«Η αμερικανική εταιρεία Εξον Μόμπιλ έχει κέρδη 65 δισεκατομμύρια ευρώ από το εμπόριο πετρελαίου και φυσικού αερίου από τη Ρωσία. Το 90% των πολυεθνικών εταιρειών παγκοσμίως λειτουργούν τώρα στη Ρωσία και εμείς δεν μπορούμε να πουλήσουμε ροδάκινα και μαρούλια στους Ρώσους. Και επίσης για να τελειώνει η ιστορία, αν είναι εγκληματίας ο Πούτιν, πρέπει κάποια στιγμή να απολογηθεί. Αλλά επίσης θα έπρεπε να απολογηθούν ο Μπλερ και ο Κλίντον για τη Γιουγκοσλαβία και τη διάλυσή της, για τη Λιβύη και το Ιράκ. Α λα καρτ ευαισθησίες στην Ελληνική Λύση δεν υπάρχουν».

«Εγώ θα πάρω οποιοδήποτε μέτρο εναντίον εχθρών της Ελλάδος, αλλά προκρίνοντας το εθνικό συμφέρον που δεν είναι να επιβάλει κυρώσεις στη Ρωσία και να βγάζουν οι Έλληνες εφοπλιστές δισεκατομμύρια στην πλάτη του ελληνικού λαού και τα διυλιστήρια και να πληρώνουμε ακριβά την ενέργεια. Γιατί αυτοί οι οποίοι κερδίζουν τα ελληνικά διυλιστήρια 2 -3 δις το χρόνο, κερδίζουν οι εφοπλιστές που φέρνουν από την Αμερική και πληρώνουν 600% παραπάνω το φυσικό αέριο στους Αμερικανούς για να μην το παίρνουν από τους Ρώσους, οι οποίοι οι Ρώσοι το δίνουν στην Ινδία και καταλήγει στην Ευρώπη. Αυτά είναι γελοιότητες.

«Είναι πολύ μικρή η ηγεσία της Ευρώπης. Δεν υπάρχουν Κολ, Θάτσερ, Μιτεράν»
Να πυροβολάς τον Ευρωπαίο πολίτη για να κάνεις το χατίρι των Αμερικανών; Αν ήταν η Μέρκελ δεν θα συνέβαιναν αυτά. Προτιμάμε λοιπόν να έχουμε μονοπώλιο από την Αμερική, να το πληρώνουμε 600 -100 επάνω παρά από τη Ρωσία που είναι πιο κοντά. Το LNG (υγροποιημένο αέριο) από την Αμερική το παίρνουμε σε εξαπλάσια τιμή.
Από Αίγυπτο – Αλγερία παίρνουμε το 12% με το ζόρι, το υπόλοιπο από την Αμερική. Το βαφτίζουμε στο Λακωνικό κόλπο που δεν κάνει κανένας ρεπορτάζ να πάει να δει τι γίνεται, αφού το λαθρεμπόριο γίνεται από εκεί. Το φέρνουν Έλληνες εφοπλιστές και μάλιστα ένας καναλάρχης ο οποίος βρίζει όλη μέρα τους Ρώσους, αλλά κάνει και δουλειές.
Τα έχω πει στη Βουλή. Βρίζει τη Ρωσία και κάνει δουλειά. Δεν είναι κακό επιχειρηματίας είναι, αλλά στα επτά ναυτικά μίλια, εκεί που γίνεται το λαθρεμπόριο και οι μεταγγίσεις είναι παράνομη πράξη και πρέπει κάποιος να τους ελέγξει.

«Θέλω εντολή να κυβερνήσουμε, όχι να συγκυβερνήσουμε»

Απαιτώ από τα ελληνικά πολιτικά κόμματα να μην βάλουν υποψηφίους όλους αυτούς οι οποίοι πηγαίνουν στο τουρκικό προξενείο και δίνουν διαπιστευτήρια. Θα το κάνει η Νέα Δημοκρατία; Θα το κάνει το ΠΑΣΟΚ; Θα το κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Γι’αυτό και είμαι μόνος και θέλω να κυβερνήσω. Θέλω εντολή να κυβερνήσουμε, όχι να συγκυβερνήσουμε. Οι τρεις θα συγκυβερνήσουν και αποδεικνύεται.

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος