Κ. Σακελλαροπούλου από Σουφλί: Πρέπει να παραμένουμε μαζί γιατί έτσι γινόμαστε ακόμα πιο δυνατοί

Σε αγιασμό στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σουφλίου παραβρέθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Στις δυσκολίες πρέπει να παραμένουμε μαζί γιατί έτσι γινόμαστε ακόμα πιο δυνατοί, ήταν το μήνυμα που έστειλε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αναφερόμενη στις καταστροφικές πυρκαγιές και τις πλημμύρες που έπληξαν τη χώρα μας. Μετά τη λήξη του αγιασμού, η Πρόεδρος Δημοκρατίας μίλησε με μαθητές και φωτογραφήθηκε μαζί τους, ενώ πριν αναχωρήσει από την περιοχή φύτεψε συμβολικά μια μουριά στο λεγόμενο πάρκο της Μουριάς.

Όπως δήλωσε η κ. Σακελλαροπούλου: «Σήμερα που αρχίζουν και πάλι τα σχολεία, θέλω να σας ευχηθώ ολόψυχα να έχετε ένα ωραίο ταξίδι στον πλούσιο και συναρπαστικό κόσμο της γνώσης. Οι δάσκαλοί σας είναι εδώ με ανοιχτή αγκαλιά για να σας μορφώσουν, να σας ανοίξουν δρόμους στη ζωή, να σας βοηθήσουν να γίνετε υπεύθυνοι και δημιουργικοί πολίτες. Καταστροφικές πυρκαγιές και πλημμύρες συνέβησαν σε πολλά μέρη, ειδικά στον τόπο σας η φωτιά κατέκαψε ένα μεγάλο τμήμα του πανέμορφου δάσους, κάτι που μας πληγώνει όλους. Δεν πρέπει όμως να απελπίζεστε στις δυσκολίες. Πρέπει να παραμένουμε μαζί, γιατί έτσι γινόμαστε ακόμα πιο δυνατοί».

Σημειώνεται ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε χθες ένα μακρύ οδοιπορικό στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές της Καρδίτσας και του Βόλου και εν συνεχεία στον Έβρο, σε Αλεξανδρούπολη, Λευκίμμη και Δαδιά όπου πλατεία του χωριού δείπνησαν το βράδυ με τον πρωθυπουργό.

Το απόγευμα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να επισκεφθεί μαζί με τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας την 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στην οποία τιμώμενη χώρα είναι η Βουλγαρία.

Αποστολή: Κάτια Αντωνιάδη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος