Κ. Μαχαίρας: Οι απανταχού Έλληνες πλέον μπορούν να βλέπουν ERTFLIX στον δικό τους χρόνο

Για τον International χαρακτήρα που αποκτά το ERTFLIX έπειτα από τρία χρόνια επιτυχίας στην Ελλάδαμίλησε ο κ. Κώστας Μαχαίρας, διευθυντής απόδημου ελληνισμού της ΕΡΤ, στην εκπομπή “Συνδέσεις” και την Χριστίνα Βίδου.

Η Νο1 ελληνική Over The Top πλατφόρμα της ΕΡΤ, που άλλαξε τα δεδομένα της δημόσιας τηλεόρασης, είναι πλέον διαθέσιμη στους Έλληνες ομογενείς -και όχι μόνο- για να παρακολουθούν από κάθε γωνιά της Γης το πλούσιο πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Το περιεχόμενο του ERTFLIX θα εμπλουτίζεται διαρκώς και θα είναι διαθέσιμο οποιαδήποτε ώρα της ημέρας (On Demand), ολόκληρο το 24ωρο, ενώ επιλεγμένα προγράμματα θα μεταδίδονται με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους.

Οι χρήστες της πλατφόρμας θα μπορούν να παρακολουθούν τις αγαπημένες σειρές μυθοπλασίας της ΕΡΤ, όπως και τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Παλιές και σύγχρονες ελληνικές και ξένες ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, ντοκιμαντέρ, καθώς και ξεχωριστές επιλογές από το μοναδικό Αρχείο της ΕΡΤ.

“Πλέον όλοι οι Έλληνες, όπου κι αν βρίσκονται έχουν την δυνατότητα, να παρακολουθούν ERTFLIX” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαχαίρας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος