Κ. Καραμανλής: “Δεσμεύομαι προσωπικά στους Θεσσαλονικείς για το Μετρό”

Στο Μετρό Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Μεταφορών Κ. Καραμανλής σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News. «Δεσμεύτηκα προσωπικά στους Θεσσαλονικείς να αποκτήσουν το πιο σύγχρονο μετρό της Ευρώπης – και αυτό θα γίνει», δήλωσε ο Κώστας Καραμανλής, αναφερόμενος στις προσφυγές και στις αντιδράσεις, με τις οποίες χάθηκε πάνω από ένας χρόνος.

Ερωτηθείς για τα χρονοδιαγράμματα του έργου, ο υπουργός απαντά ότι «δουλεύουμε εντατικά, όχι μόνο στο Σταθμό Βενιζέλου, και θα τα καταφέρουμε όπως είχαμε πει εξαρχής, για τον Απρίλιο του 2023». Μάλιστα, ο υπουργός είπε ότι πρόσφατα ξεκίνησαν οι δοκιμές με τρένα σε ολοκληρωμένη ρευματοδοτημένη επιδομή. «Όχι με μουσαμάδες όπως κάποτε… Τώρα ‘τρέχουμε’ να καλύψουμε τον χρόνο που έκλεψαν από τη Θεσσαλονίκη, με στόχο να καταφέρουμε να ολοκληρωθεί το μετρό το 2023», σημείωσε ο υπουργός.

Στο σημείο αυτό τόνισε, ότι πολλοί έφτασαν να φοβούνται ότι το έργο δεν θα τελειώσει ποτέ. «Όμως η Θεσσαλονίκη είναι η πρωτεύουσα της Μακεδονίας μας. Και ξέρετε καλά, τι σημαίνει η Μακεδονία για εμένα», είπε με νόημα.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος