Κ. Καραγκούνης στο Πρώτο για «φρένο» στο κόμμα Κασιδιάρη: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να υπεκφύγει – Θα είναι πλήγμα για το κοινοβούλιο  (audio)

Την ανάγκη ομόθυμα ο πολιτικός κόσμος να υπερψηφίσει την τροπολογία για το «κόμμα Κασιδιάρη» και να περάσει το μήνυμα ότι είναι ενάντια σε τέτοια μορφώματα, εξέφρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Καραγκούνης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Το GPS της επικαιρότητας» με τον Θάνο Σιαφάκα.

«Νομίζω ότι μετά και το εξώδικο που έκανε ο κ. Κασιδιάρης χθες, είναι αντιληπτό ποιος ασκεί πραγματικά την εξουσία σε αυτό το κόμμα που θέλει να κατέβει . Ήταν μεγάλη απόδειξη αυτό το εξώδικο για το ποιος είναι ο πραγματικός ηγέτης αυτού του κόμματος και είναι πολύ πιο “εύκολο” για τον Άρειο Πάγο να αξιολογήσει αν είναι όντως πραγματική ή εικονική η ηγεσία. Προφανώς είναι πραγματική ηγεσία και κρύβεται από πίσω ίσως ένα πρόσωπο», είπε ο κ. Καραγκούνης.

Ερωτηθείς για το εάν θα είναι πλήγμα σε όλη αυτή την προσπάθεια που γίνεται και στο κοινοβούλιο ο ΣΥΡΙΖΑ να καταψηφίσει τη νομοθετική ρύθμιση, ο κ. Καραγκούνης απάντησε «προφανώς και θα είναι». «Νομίζω ότι είναι κομβικό σημείο τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και πιστεύω ότι δεν πρέπει να υπεκφύγει για ακόμα μια φορά των δημοκρατικών του ευθυνών. Έχω την αίσθηση και ελπίζω μέχρι τέλους ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα υπερψηφίσει αυτή τη διάταξη και βέβαια το υπουργείο είναι ανοικτό αν υπάρξουν βελτιωτικές ρυθμίσεις»

«Η Νέα Δημοκρατία είμαστε το κόμμα και η παράταξη που φέραμε τη Χρυσή Αυγή ενώπιον της Δικαιοσύνης και αυτή η εγκληματική και ναζιστική οργάνωση μπήκε στη φυλακή, κάτι που οφείλαμε να κάνουμε απέναντι στη δημοκρατία και στον κοινοβουλευτισμό. Και το πράξαμε, μην υπολογίζοντας ούτε κόστος, ούτε τίποτα απολύτως. Και αυτό όταν κάποιοι άλλοι μας έλεγαν ότι μπορούν να προσμετρώνται όλες οι ψήφοι»

«Νομίζω ότι θα είναι πάρα πολύ ουσιαστικό και για τη δικαιοσύνη που θα κρίνει αλλά και για όλους μας τους δημοκράτες πολίτες να ακούσουν ένα ομόθυμο μήνυμα όλων των παρατάξεων ότι είμαστε απέναντι σε τέτοια κόμματα», κατέληξε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος