Κ. Γιαννόπουλος στο Πρώτο : Τελευταία επιθυμία της νομοθετική ρύθμιση για τα παιδιά (audio)

Μέχρι και πριν 3 μήνες η Φώφη Γεννηματά επιδίωκε να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι εξαφανίσεις παιδιών και κυρίως κοριτσιών.

Αυτό αποκάλυψε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 & 105,8 https://webradio.ert.gr/proto/ και την Ευαγγελία Μπαλτατζή ο Κώστας Γιαννόπουλος, ιδρυτής του Χαμόγελου του Παιδιού, της Οργάνωσης που με επιθυμία των οικείων της, αποφασίστηκε αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα για να στηριχθεί το έργο της.

Ο κ. Γιαννόπουλος και ως πατέρας καρκινοπαθούς παιδιού και ως καρκινοπαθής συντάχθηκε με το μήνυμα αισιοδοξίας που εξέπεμπε η Φώφη Γεννηματά για όλους που ταλαιπωρούνται, στο να συνεχίσουν και να μην τους καταβάλει ο πόνος.
Αναφέρθηκε στη γνωριμία του με την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ από τότε που πρωτοξεκινούσε και του εξέφρασε την επιθυμία να κάνουν από κοινού πράγματα για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. Και πράγματι έκανε όπου και αν υπηρέτησε στα Υπουργεία Υγείας, Παιδείας, Εθνικής Άμυνας, όπως η συνδρομή των ενόπλων δυνάμεων σε εξαφανίσεις, συμπαράσταση, τρόφιμα.

Δεσμεύομαι, είπε ο κ Γιαννόπουλος, τη νομοθετική πρωτοβουλία που επιθυμούσε να προωθήσει στη βουλή για τα εξαφανισμένα παιδιά να συμβάλει στο να γίνει πραγματικότητα και να φέρει το όνομά της.
Ήταν ένας άνθρωπος που νοιαζόταν πραγματικά, κατέληξε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος