Ισραήλ: Ο ισραηλινός στρατός εντόπισε τις σορούς τριών ακόμη ομήρων μετά από ολονύκτια επιχείρηση

Ενώ ο πόλεμος Ισραήλ – Χαμάςσυνεχίζεται με σφοδρότητα, οι ισραηλινές δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι ανέσυραν τα πτώματα άλλων τριών ομήρων από τη βόρεια Λωρίδα της Γάζας μετά από μια ολονύκτια επιχείρηση.

Ο Michel Nisenbaum, 59 ετών, ο Orión Hernández Radoux 30 ετών και ο Hanan Yablonka 42 ετών σκοτώθηκαν όλοι στις 7 Οκτωβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε ο ιστότοπος Times of Israel. Μέχρι πρότινος, δεν υπήρχαν πληροφορίες για την κατάστασή τους και πιστεύεται ότι ήταν ζωντανοί και κρατούνταν στη Γάζα

Τα πτώματα των τριών απήχθησαν από την περιοχή Mefalsim, σύμφωνα με τον IDF, στην ίδια τοποθεσία όπου τα μέλη της Χαμάς δολοφόνησαν και απήγαγαν τέσσερις ακόμη ομήρους των οποίων τα σώματα ανασύρθηκαν την περασμένη εβδομάδα από μια σήραγγα.

Ο Hernández Radoux, μεξικανο-γαλλικής υπήκοος, ήταν ο φίλος της Σάνι Λουκ (Shani Louk), ενός από τους τέσσερις ομήρους των οποίων τα σώματα βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Ο Hernández Radoux και ο Yablonka – μαζί με την Λουκ και δύο ακόμη πτώματα ομήρων που ανασύρθηκαν την περασμένη εβδομάδα – ήταν στο μουσικό φεστιβάλ Supernova στο Ισραήλ όταν βρέθηκαν στο επίκεντρο της τρομοκρατικής επίθεσης από ενόπλους της Χαμάς.

Σύμφωνα με το Ισραήλ, στο μουσικό φεστιβάλ από το οποίο απήχθη και η Σάνι Λούκ, σκοτώθηκαν 260 άνθρωποι, ενώ δεκάδες απήχθησαν.

Πηγή: Times Of Israel

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος