«Ήρωας του κακού με ψυχοπαθολογική διαταραχή» – Τι είπε ο ψυχίατρος Δ. Σούρας για τον συζυγοκτόνο της Καβάλας (video)

Το σκληρό προφίλ του καθ’ ομολογία δράστη της γυναικοκτονίας στην Καβάλα περιέγραψε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Από τις Έξι» ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας λέγοντας ότι «έχουμε να κάνουμε με μια χαρακτηριστική περίπτωση αντικοινωνικής διαταραχής, με έναν Μπάμπη νούμερο δύο. Με έναν άνθρωπο που ήταν δημιουργημένος δολοφόνος».

Ιδιαίτερα οξύς στους χαρακτηρισμούς του εις βάρος του 55χρονου δράστη της γυναικοκτονίας, ο οποίος είχε επιδείξει βίαια συμπεριφορά στο παρελθόν ο κ. Σούρας δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είναι χωρίς συναισθήματα και τύψεις. Θα έκανε το κακό όπως το είχε κάνει και στο παρελθόν αρκετές φορές. Υπήρχαν πολλά προβλήματα, ενώ είχαν γίνει και ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος του στο παρελθόν», επισήμανε ο ψυχίατρος.

Έχουμε να κάνουμε με έναν συνειδητό δολοφόνο

Ο ειδικός της ψυχικής υγείας αναφερόμενος στην προγενέστερη συμπεριφορά του κατηγορουμένου που στραγγάλισε την 43η σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο της τόνισε ότι μιλάμε «για αντικοινωνική ή ψυχοπαθολογική διαταραχή προσωπικότητας, έναν ήρωα του κακού». Και όπως τόνισε «οι διαταραχές της προσωπικότητας δεν δίνουν άλλοθι».

Μιλώντας για τον καθ’ ομολογία δολοφόνο της 43χρονης μητέρας και συζύγου είπε ότι «έχουμε να κάνουμε με έναν συνειδητό δολοφόνο που είχε προσχεδιάσει τα πάντα».

Σύμφωνα με τον κ. Σούρα ο χωρισμός του ζευγαριού ήταν η αφορμή για το δράστη που ήταν βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα έκανε το κακό. «Δεν έχει συναισθήματα, τύψεις και ενοχές», κατήγγειλε ο ειδικός μετά τη νέα γυναικοκτονία στην Καβάλα και τα όσα έγιναν γνωστά για τον μαρτυρικό τρόπο θανάτου της άτυχης γυναίκας.

Δείτε επίσης:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος