Ηράκλειο: Ζευγάρι ήρθε στα χέρια, αλληλομηνύθηκε και κατέληξε στα κρατητήρια

Η ενδοοικογενειακή βία δεν έχει φύλο στην υπόθεση που απασχολεί από χθες το βράδυ τους αστυνομικούς στο Ηράκλειο, οι οποίοι αναγκάστηκαν να φορέσουν χειροπέδες σε ζευγάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο νέοι γονείς καυγάδισαν και αλληλοχειροδίκησαν μπροστά στα μάτια των παιδιών τους. Στη συνέχεια αλληλομηνύθηκαν και πλέον θα λύσουν τις διαφορές τους ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Το νέο αυτό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε χθες, Κυριακή (6/2) στο Ηράκλειο, όπου διαμένει το ζευγάρι μαζί με τα δύο ανήλικα αγοράκια του, ηλικίας τριών και ενός έτους. Όπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς του Α’ Αστυνομικού Τμήματος μετά την προσαγωγή τους η 37χρονη γυναίκα με καταγωγή από τη Ρωσία, ο σύζυγός της 34 ετών, ελληνικής υπηκοότητας, το απόγευμα της Κυριακής, ενώπιον των δύο ανήλικων παιδιών, κινήθηκε απειλητικά εναντίον της, της έπιασε και της έσφιξε το χέρι, της τράβηξε τα μαλλιά και την απείλησε. Από την πλευρά του ο 34χρονος κατήγγειλε ότι εκείνη του επιτέθηκε και τον χτύπησε στο πρόσωπο με μπουνιές και χαστούκια.

Οι δύο σύζυγοι αλληλομηνύθηκαν, συνελήφθησαν και πλέον θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα. Ωστόσο, με προφορική εντολή του εισαγγελέα η γυναίκα, μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών, αφέθηκε ελεύθερη, ενώ ο πατέρας τους παραμένει υπό κράτηση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος