Ηράκλειο: Ξανά στο εδώλιο ο πατροκτόνος των Καμινίων

Σκηνές της άγριας πατροκτονίας, που διαδραματίστηκε στα Καμίνια του Ηρακλείου τον Αύγουστο του 2018 αναμένεται να αναβιώσουν σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ξανά ο 52χρονος γιος του θύματος, που πρωτοδίκως είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.

Το πρωτόδικο δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό παρότι ο πατροκτόνος εμφανίστηκε μετανιωμένος και υποστήριξε, ότι δεν είχε αντίληψη της πράξης του, καθώς είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών χαπιών.

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην περιοχή των Καμινίων, έξω από την πολυκατοικία στην οποία ζούσαν, σε διαφορετικά διαμερίσματα, πατέρας και γιος. Ο 52χρονος με ένα μαχαίρι που πήρε από την κουζίνα του σπιτιού του, τραυμάτισε θανάσιμα τον 80χρονο πατέρα του. Γείτονες είδαν τον ηλικιωμένο πεσμένο καταγής σε μια λίμνη αίματος και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν τον δράστη στην πλατεία της Αγίας Βαρβάρας, στα Καμίνια και τον συνέλαβαν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος