Ηράκλειο: Συσκέψεις υπουργών – τοπικών φορέων στο πλαίσιο της επίσκεψης του πρωθυπουργού

Παράλληλες συσκέψεις και επαφές με τους εκπροσώπους των εμπλεκόμενων τοπικών φορέων έχουν σήμερα από το πρωί οι υπουργοί οι οποίοι συνοδεύουν τον πρωθυπουργό στην διήμερη επίσκεψη που πραγματοποιεί από το πρωί στο Ηράκλειο.

Στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης συναντάται με εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα από όλη την Κρήτη, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης και ο υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρίστος Δήμας συναντούν επιχειρηματικούς φορείς, ενώ στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, η υπουργός πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας συμμετέχουν σε ανάλογες συσκέψεις.

Την ίδια ώρα η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα επισκέπτεται τα νοσοκομεία του Ηρακλείου. Όπως είναι γνωστό, αύριο στις 9.30 το πρωί οργανώνεται Παγκρήτιο πανυγειονομικό συλλαλητήριο στην πλατεία Ελευθερίας από τους εργαζομένους και τους γιατρούς στα νοσοκομεία του νησιού, στην οποία αναμένεται να συμμετάσχουν και άλλοι φορείς. Το μεσημέρι θα ακολουθήσει παράσταση διαμαρτυρίας στην ΥΠΕ Κρήτης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος