Ηράκλειο: Συνελήφθη 19χρονος επιδειξίας που δρούσε στην Χερσόνησο

Επιδιδόταν σε πράξεις γενετήσιας προσβολής σοκάροντας και τρομάζοντας ανυποψίαστες γυναίκες στην περιοχή της Χερσονήσου. Η τρίτη φορά, ωστόσο, ήταν και η “φαρμακερή” για τον 19χρονο επιδειξία, καθώς το θύμα είχε γρήγορα αντανακλαστικά, κράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας της μηχανής του και έτσι οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του και τον συνέλαβαν.

Το τελευταίο περιστατικό συνέβη χθες το πρωί, γύρω στις 8.30 στον Λιμένα Χερσονήσου. Ο 19χρονος οδηγώντας ένα δίκυκλο προσέγγισε μία 54χρονη τουρίστρια από το Ηνωμένο Βασίλειο, άρχισε να της μιλά πρόστυχα και να της επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα. Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και ο 19χρονος τράπηκε σε φυγή. Όμως το μεσημέρι της ίδιας ημέρας συνελήφθη, καθώς οι αστυνομικοί τον εντόπισαν γρήγορα μέσω του αριθμού κυκλοφορίας του δικύκλου.

Όπως προέκυψε ο 19χρονος ήταν ο δράστης σε δύο ανάλογα περιστατικά που είχαν καταγγελθεί από μία Ελληνίδα 31 ετών και μία Ιρλανδή τουρίστρια 56 ετών. Οι δύο γυναίκες είχαν καταγγείλει ότι με πανομοιότυπο τρόπο άγνωστος, στις 29 Σεπτεμβρίου, τις είχε πλησιάσει, επιδεικνύοντάς τους τα γεννητικά του όργανα.

Ο νεαρός αναγνωρίστηκε από τα θύματά του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος