Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο ο ενοικιαστής που ξυλοκόπησε τους ηλικιωμένους σπιτονοικοκύρηδές του – Επρόκειτο να οδηγηθεί στον εισαγγελέα

Στον εισαγγελέα Ηρακλείου επρόκειτο να οδηγηθεί σήμερα, Δευτέρα (31/10) ο 31 ετών άνδρας, ο οποίος κατηγορείται ότι χτύπησε τους σπιτονοικοκύρηδές του, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, στην περιοχή του Πόρου, στο Ηράκλειο. Ωστόσο, λόγω προβλήματος υγείας, με προφορική εντολή εισαγγελέα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και μέχρι τώρα παραμένει άγνωστο το πότε θα οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Το περιστατικό, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής. Οι σχέσεις ανάμεσα στον ενοικιαστή και τους σπιτονοκοκύρηδες ήταν τεταμένες, καθώς, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο 31χρονος τους χρωστούσε ενοίκια και οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ήθελαν να του κάνουν έξωση. Το επίμαχο βράδυ, ο ενοικιαστής πήγε στο σπίτι του ζευγαριού και φέρεται να τους ζήτησε δανεικά, την ώρα που τους οφείλει χρήματα από ενοίκια. Υπήρξε φραστικό επεισόδιο, το οποίο κατέληξε στον ξυλοδαρμό της 84χρονης γυναίκας και του 83χρονου συζύγου της. Ο φερόμενος ως δράστης εμφανίζεται να τους χτύπησε με τα χέρια, στο κεφάλι και στο σώμα. Οι δύο ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στο εφημερεύον νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, χωρίς να χρειαστεί να νοσηλευτούν, ενώ ο 31χρονος συνελήφθη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ από αστυνομικές πηγές, ο 31 ετών συλληφθείς είχε τον περασμένο Σεπτέμβριο αποπειραθεί να ληστέψει περιπτερά με την απειλή κατσαβιδιού, όμως δεν τα κατάφερε και έφυγε με μόλις ένα πακέτο τσιγάρα και χωρίς το περιστατικό να καταγγελθεί τότε από τον παθόντα στην Αστυνομία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος