Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο ηλεκτρολόγος μετά από εργατικό ατύχημα

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ νωρίτερα σήμερα το πρωί άνδρας, ο οποίος υπέστη έγκαυμα όταν, ενώ εκτελούσε εργασίες σε ηλεκτρολογικό πίνακα επιχείρησης, στις Μαλάδες Ηρακλείου, «έσκασε» ασφάλεια μπροστά στο πρόσωπό του.

Ως αποτέλεσμα της έκρηξης, ο ηλεκτρολόγος υπέστη έγκαυμα στο πρόσωπο, χωρίς, όπως ανέφερε στην ΕΡΤ, ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ Στέλιος Κτενιαδάκης, να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Ο εγκαυματίας παραμένει στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, παρακολουθείται από τους γιατρούς και εφόσον η κατάστασή του το επιτρέψει τις επόμενες ώρες θα επιστρέψει στο σπίτι του.

Για το εργατικό ατύχημα, όπως είπε στην ΕΡΤ ο γενικός γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Νεκτάριος Μωυσάκης, έχει ήδη ενημερωθεί η Επιθεώρηση Εργασίας, η οποία θα διερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο ηλεκτρολόγος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ωστόσο, ο εγκαυματίας δεν φορούσε προστατευτική μάσκα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος