Σε μαχαίρωμα κατέληξε ο καβγάς δύο οδηγών σήμερα το πρωί, στην περιοχή του Ατσαλένιου, στο Ηράκλειο. Αιτία και αφορμή ήταν οι ελιγμοί ενός οδηγού αυτοκινήτου, ο οποίος κατά τη διάρκεια ξεπαρκαρίσματος, έκλεισε το δρόμο σε μοτοσικλετιστή. Τα αίματα άναψαν και από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε ο δικυκλιστής μαχαιρωμένος στην κοιλιά και ο οδηγός του ΙΧ με χειροπέδες.
Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 10 το πρωί της Δευτέρας (4/7). Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 40χρονος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου στην προσπάθειά του να ξεπαρκάρει έκλεισε το δρόμο στον 48χρονο δικυκλιστή. Ο τελευταίος αντέδρασε φανερά εκνευρισμένος και, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, χτύπησε τόσο το αυτοκίνητο όσο και τον οδηγό του με τα χέρια. Ο 40χρονος απάντησε βγάζοντας μαχαίρι μήκους 15 εκατοστών, με το οποίο χτύπησε και τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα τον μοτοσικλετιστή.
Ο 48χρονος, εκτός κινδύνου, διακομίστηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, ενώ ο 40χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος