Ηράκλειο: “Έσβησε” μπροστά στη γυναίκα του και τα παιδιά ο 36χρονος λαουτιέρης Απ. Φραγκιαδάκης

Θλίψη στην Κρήτη και βαθιά οδύνη στους δικούς του ανθρώπους προκάλεσε η αιφνίδια απώλεια του γνωστού λαουτιέρη Αποστόλη Φραγκιαδάκη σε ηλικία μόλις 36 ετών. Ο αγαπητός κρητικός καλλιτέχνης από τις Γωνιές Μαλεβιζίου “έσβησε” μπροστά στα μάτια της συζύγου και των δύο παιδιών του χθες, Πέμπτη (22/9), αιφνίδια, προκαλώντας σοκ και πένθος στην τοπική κοινωνία.

Ο Αποστόλης Φραγκιαδάκης, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ετοιμαζόταν να πάει σε κηδεία στις Σίσες, όταν ξαφνικά κατέρρευσε μπροστά στους αγαπημένους του. Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι, όμως, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή. Εικάζεται ότι υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Ηράκλειο: “Έσβησε” μπροστά στη γυναίκα του και τα παιδιά ο 36χρονος λαουτιέρης Απ. ΦραγκιαδάκηςΣτην είδηση του άδικου και αναπάντεχου θανάτου του φίλοι και γνωστοί τον αποχαιρετούν με συγκινητικά μηνύματα και μαντινάδες που αναρτούν στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Εκεί, μεταξύ άλλων, είχε αναρτήσει και την φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας του Γ.Σμαραγδή για τον Νίκο Καζαντζάκη ο εκλιπών, σημειώνοντας “Και εμείς στη νέα ταινία του χωριανού μας, Γ. Σμαραγδή, για τον Νίκο Καζαντζάκη”. Μια φωτογραφία ανάμεσα σε πολλές άλλες ακόμη από την καλλιτεχνική του δραστηριότητα.

Το τελευταίο αντίο θα του απευθύνουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στη γενέτειρά του, τις Γωνιές Μαλεβιζίου, στις 4 το απόγευμα. Σε κλίμα βαθιάς οδύνης αναμένεται να τον οδηγήσουν σήμερα οικογένεια, συγγενείς και φίλοι, στην τελευταία του κατοικία. Η κηδεία του θα γίνει στις 16.00 στη γενέτειρά του, τις Γωνιές Μαλεβιζίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος