Ηράκλειο: Πυροβολισμούς δέχθηκαν διερχόμενα αυτοκίνητα – Αναζητείται ο άγνωστος με το αεροβόλο

Τον άγνωστο που χθες το βράδυ φέρεται να είχε βάλει στο στόχαστρο διερχόμενα από τη λεωφόρο Κνωσού οχήματα, πυροβολώντας με αεροβόλο εναντίον τους, αναζητούν οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο. Υπό διερεύνηση είναι δύο καταγγελίες, η μία ανώνυμη, οι οποίες έγιναν από οδηγούς, που φέρονται να δέχθηκαν πυροβολισμούς, ενώ οδηγούσαν.

Συγκεκριμένα, στις 10.30 το βράδυ της Πέμπτης, 11 Νοεμβρίου, γυναίκα οδηγός οχήματος τηλεφώνησε στην Αστυνομία και κατήγγειλε ότι είχε σταματήσει στο φανάρι, στη συμβολή της λεωφόρου Κνωσού με την οδό Σμπώκου και μόλις άναψε πράσινο και άρχισε να κινείται δέχθηκε πυροβολισμό. Από τα σκάγια έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου της, χωρίς ευτυχώς η ίδια να τραυματιστεί. Σοκαρισμένη ειδοποίησε την Αστυνομία και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εκτίμησαν ότι οι πυροβολισμοί προήλθαν πιθανότατα από αεροβόλο. Δεν κατάφεραν, όμως, να εντοπίσουν τα ίχνη του δράστη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο νωρίτερα οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου είχαν δεχθεί μία ακόμη κλήση από άνδρα οδηγό που κατήγγειλε ανώνυμα ότι δέχθηκε ανάλογο πυροβολισμό, ενώ διερχόταν από τη λεωφόρο Κνωσού. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, ωστόσο, δεν εντόπισαν τον καταγγέλλοντα, τον οποίον αναζητούν προκειμένου να καταθέσει και ο ίδιος, κάτι που αναμένεται να πράξει εντός της ημέρας και η γυναίκα, το αυτοκίνητο της οποίας δέχθηκε τα πυρά του άγνωστου δράστη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος