Ηράκλειο: Παραδόθηκε ο νταής οδηγός – Για μια παρατήρηση πάτησε γκάζι και έπεσε πάνω σε 18χρονο

Παραδόθηκε και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο 19χρονος που το βράδυ της Τετάρτης, για μια παρατήρηση, πάτησε γκάζι και έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε 18χρονο, τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

Ο 19χρονος εμφανίστηκε χθες το απόγευμα στο Αστυνομικό Μέγαρο και παραδόθηκε στους αστυνομικούς, λίγες ώρες μετά το απίστευτο περιστατικό που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια περαστικών και διερχόμενων οδηγών. Γύρω στις 10.30 το βράδυ της Τετάρτης, ο 19χρονος οδηγός ΙΧ φέρεται να έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, προκαλώντας την αντίδραση των πολιτών. Ο 18χρονος, όπως καταγγέλθηκε, τού έκανε παρατήρηση, ακολούθησε φραστικό επεισόδιο και ο οδηγός εμφανίζεται να πάτησε γκάζι και να έπεσε πάνω του, τραυματίζοντάς τον, ευτυχώς ελαφρά.

Ο 19χρονος οδηγός, ο οποίος είναι φαντάρος, έδωσε, ωστόσο, τη δική του εκδοχή για το περιστατικό. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ισχυρίστηκε ότι υπήρξε φραστικό επεισόδιο με τον 18χρονο, ο οποίος – σύμφωνα με την εκδοχή του φαντάρου – ήταν εκείνος που βρέθηκε στο δρόμο και έπεσε πάνω στο καπό του αυτοκινήτου. Ισχυρίζεται δηλαδή πως δεν ήταν ο ίδιος εκείνος που κινήθηκε επιθετικά προς τον 18χρονο, αλλά ότι συνέβη το αντίθετο. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ηρακλείου, φέρεται να υποστήριξε ότι εγκατέλειψε τον 18χρονο και εξαφανίστηκε επειδή φοβήθηκε.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο στρατιωτικός εισαγγελέας στα Χανιά. Ο 19χρονος με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος, αλλά για το περιστατικό σχηματίζεται δικογραφία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος