Ηράκλειο: Νέα σύλληψη αρνητή γονιού – Το παιδί του απουσιάζει από την τάξη από την έναρξη του σχολικού έτους

Στη σύλληψη ενός αρνητή γονιού, επειδή δεν έστελνε το παιδί του στο σχολείο, προχώρησαν οι αστυνομικοί χθες το μεσημέρι(14/02) σε περιοχή του δήμου Γόρτυνας. Πρόκειται για έναν 59χρονο πατέρα, το παιδί του οποίου, μαθητής της Α’ τάξης του Γυμνασίου Ασημίου, δεν έχει παρακολουθήσει καθόλου μαθήματα από την έναρξη του σχολικού έτους, ενώ ούτε και πέρυσι πήγαινε στο σχολείο, για όσο διάστημα γίνονταν δια ζώσης μαθήματα.

Ο 59χρονος, αγρότης στο επάγγελμα, είναι ο τρίτος αρνητής γονιός που συλλαμβάνεται μετά από εισαγγελική παραγγελία στην περιφερειακή ενότητα του Ηρακλείου και αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη καταδικαστεί μια 40χρονη μητέρα, που κρατούσε στο σπίτι το παιδί της από τον Σεπτέμβριο του 2020, ενώ την περασμένη εβδομάδα συνελήφθη και ένας 47χρονος λιμενικός, ο οποίος δεν έστελνε το παιδί του στο σχολείο από τον Μάρτιο του ίδιου έτους και παραπέμφθηκε στον στρατιωτικό εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει δοθεί εισαγγελική παραγγελία για την σύλληψη και άλλων αρνητών γονιών, οι οποίοι αναζητούνται από την Αστυνομία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος