Ηράκλειο: Κατασχέθηκαν εκατοντάδες πλαστά προϊόντα – Συνελήφθησαν δύο επιχειρηματίες

Εκατοντάδες προϊόντα “μαϊμού” κατασχέθηκαν χθες, Τρίτη (9/8), στη διάρκεια επιχείρησης της αστυνομίας και κλιμακίου της ΑΑΔΕ σε επιχειρήσεις στην περιοχή της Χερσονήσου. Παράλληλα, συνελήφθησαν δύο γυναίκες επιχειρηματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, χθες το μεσημέρι βρέθηκαν σε δύο επιχειρήσεις συνολικά περίπου 1.500 απομιμητικά προϊόντα, τα οποία κατασχέθηκαν, ενώ με χειροπέδες βρέθηκαν οι υπεύθυνες των καταστημάτων, μία Ρωσίδα στην επιχείρηση της οποίας εντοπίστηκαν περίπου 1.100 είδη “μαϊμού” και μία Ελληνίδα, η οποία στο κατάστημά της βρέθηκαν τα υπόλοιπα.
Τα κατασχεθέντα αφορούν σε υποδήματα, είδη ρουχισμού, τσάντες, αξεσουάρ, αρώματα, καπέλα, γυαλιά ηλίου, παιδικά παιχνίδια κ.λ.π, που έφεραν πλαστά σήματα που ομοιάζουν με σήματα επωνύμων εταιριών.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Α.Τ. Χερσοήσου, σε συνεργασία με υπαλλήλους του 4ου Τμήματος Κινητής Ομάδας Ελέγχου (Κ.Ο.Ε.) της Ελεγκτικής Υπηρεσίας Τελωνείων (ΕΛ.Υ.Τ) της Α.Α.Δ.Ε. και πραγματογνωμόνων επώνυμων εταιρειών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

(φωτ. αρχείου)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος