Ηράκλειο: Κακουργηματική δίωξη στον 31χρονο για τον ξυλοδαρμό κατ’ εξακολούθηση της μητέρας του

Αντιμέτωπος με κακουργηματική δίωξη είναι ο 31 ετών άνδρας που έχει κάνει τον βίο της μητέρας του αβίωτο, χτυπώντας την, απειλώντας την και βρίζοντάς την, παρά το γεγονός ότι έχει συλληφθεί κατ’ επανάληψη για τον ίδιο λόγο.

Ο εισαγγελέας Ηρακλείου άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος, πρόκληση ψυχικού πόνου, ενδοοικογενειακή απειλή κατ΄εξακολούθηση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση, προμήθεια, κατοχή και χρήση ναρκωτικών από μη τοξικομανή κατ’ εξακολούθηση. Στη συνέχεια ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στην αρμόδια ανακρίτρια.

Όπως έχει γράψει το ertnews, η 58χρονη μητέρα του ζει ένα παρατεταμένο εφιάλτη, καθώς κάθε μήνα το σκηνικό της βίας επαναλαμβάνεται. Εκείνη ζητά βοήθεια από την αστυνομία, ο γιος της συλλαμβάνεται και στη συνέχεια επιστρέφει στο σπίτι τους, αφού η ίδια τον υπερασπίζεται στο δικαστήριο. Και ο κύκλος της βίας συνεχίζεται.

Η 58χρονη γυναίκα από την Αλβανία χθες κάλεσε για μία ακόμη φορά την Αστυνομία. Ο γιος της, με ιστορικό – σύμφωνα με αστυνομικές πηγές – κλοπών και τοξικομανίας, ήταν και πάλι βίαιος. Από το μεσημέρι και μετά την απειλούσε, την έβριζε και έφτασε στο σημείο να της πετάξει ένα κασετοφωνάκι στο κεφάλι.

Παρόμοιο σκηνικό είχε συμβεί τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο και τον Νοέμβριο. Και τις τρεις φορές η αστυνομία παρενέβη, ο 31 ετών “θύτης” της ίδιας της μητέρας του συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου. Η μητέρα του, όπως ανέφεραν στην ΕΡΤ αρμόδιες αστυνομικές αρχές που παρακολουθούν τους τελευταίους μήνες το δράμα της, τον υπερασπίστηκε και εκείνος επέστρεψε στο σπίτι τους και στις κακοποιητικές του συνήθειες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος