Ένα περιστατικό ενδοσχολικής βίας σε σχολείο στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου ερευνά η Αστυνομία. Στο επεισόδιο εμπλέκονται δύο μαθητές Γυμνασίου και ο μεγαλύτερος αδερφός του ενός, μαθητής Λυκείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο εκτυλίχθηκε σε δύο φάσεις με τον φερόμενο ως δράστη να μετατρέπεται στη συνέχεια σε θύμα. Συγκεκριμένα, χθες ένας 15χρονος Βουλγαρικής υπηκοότητας μαθητής Γυμνασίου σε κωμόπολη του δήμου Γόρτυνας φέρεται να χαστούκισε ένα συνομήλικο Έλληνα συμμαθητή του. Σήμερα το περιστατικό είχε συνέχεια, καθώς ο Βούλγαρος μαθητής εμφανίζεται να έβρισε τον συμμαθητή του. Ο τελευταίος ενημέρωσε τον μεγαλύτερο αδερφό του, ηλικίας 17 ετών, που είναι μαθητής Λυκείου. Ο 17χρονος έτρεξε να υπερασπιστεί τον μικρότερο αδερφό του στο Γυμνάσιο και, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, χτύπησε με τη γροθιά του τον 15χρονο Βούλγαρο.
Προς το παρόν, όπως ανέφεραν στο ertnews αστυνομικές πηγές, για το συμβάν δεν έχει υποβληθεί μήνυση, ωστόσο, από την τοπική ΕΛΑΣ θα διενεργηθεί αυτεπάγγελτα προανάκριση και οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση θα κληθούν να δώσουν καταθέσεις.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος