Ηράκλειο: Χειροπέδες σε μεθυσμένο τουρίστα – Έκανε άνω κάτω πτήση προς το αεροδρόμιο Ηρακλείου

Άνω κάτω έκανε πτήση από το Μπέρμιγχαμ προς το Ηράκλειο 34χρονος μεθυσμένος Βρετανός, ο οποίος κατέληξε να περνά τις πρώτες ώρες των διακοπών του στην Κρήτη στα …κρατητήρια.
Ο 34χρονος Βρετανός, σύμφωνα με την Αστυνομία, επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος, που θα εκτελούσε το βράδυ την πτήση Μπέρμιγχαμ – Ηράκλειο, σε κατάσταση μέθης. Εριστικός και επιθετικός, φώναζε, ενοχλώντας τους υπόλοιπους επιβάτες, αλλά και το πλήρωμα, στις συστάσεις του οποίου δεν υπάκουε.

Για την εκτός ορίων συμπεριφορά του 34χρονου ο πιλότος ενημέρωσε τον Πύργο Ελέγχου και ακολούθως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Αερολιμένα, που περίμεναν τον Βρετανό. Με την προσγείωση του αεροσκάφους στο Ηράκλειο, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον μεθυσμένο τουρίστα, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, συνέχισε την προκλητική του συμπεριφορά.

Πλέον θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ελληνική δικαιοσύνη, καθώς σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη παρέμβαση στις συγκοινωνίες μέσων σταθμών τροχιάς πλοίων και αεροσκαφών, κατηγορία που περιλαμβάνει την απειλή και την εξύβριση. Με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος