Ηράκλειο: Αύριο το τελευταίο αντίο στον 63χρονο – Μετά από 4 μέρες αναζήτησης βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα

Με την κηδεία, αύριο στην Λοφούπολη, του 63χρονου Γιώργου Κοκολάκη γράφονται με θλιβερό τρόπο οι τίτλοι τέλους στην αγωνιώδη επιχείρηση αναζήτησής του από τους δικούς του και τις τοπικές αρχές. Μια επιχείρηση που διήρκεσε μέρες και έληξε χθες το απόγευμα, όταν ο 63χρονος εντοπίστηκε νεκρός, στην περιοχή Χρυσοβαλάντου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε σε χαράδρα, όπου εικάζεται ότι κατέληξε μετά από πτώση. Τον άτυχο άνδρα αναζητούσε η οικογένειά του από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Λίγο νωρίτερα είχε φύγει από το σπίτι του, στη Λοφούπολη, για να επισκεφθεί τον αδερφό του, κάτι που έκανε συχνά. Εκείνη την ημέρα, όμως, δεν έφτασε στον προορισμό του και άμεσα ο γιος του δήλωσε την εξαφάνισή του, δεδομένου ότι ο 63χρονος έπασχε από Αλτσχάιμερ και είχε προβλήματα στην κίνηση και στην ομιλία. Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση και ολοκληρώθηκε τραγικά χθες, με τον εντοπισμό του 63χρονου νεκρού. Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Τετάρτη (14/9), στις 4 το απόγευμα, στον ιερό ναό του Αγίου Πνεύματος, στην Λοφούπολη.

Αίσιο τέλος, αντιθέτως, είχε η αναζήτηση του 25χρονου, του οποίου η εξαφάνιση είχε δηλωθεί από τη μητέρα του. Ο νεαρός, όπως ενημέρωσαν οι δικοί του την Αστυνομία, επέστρεψε χθες στο σπίτι του και είναι καλά στην υγεία του. Είχε φύγει από το σπίτι την προηγούμενη ημέρα με τη μοτοσικλέτα του, χωρίς να πάρει μαζί του το κινητό τηλέφωνο και χωρίς να επικοινωνήσει με κάποιον από τους οικείους του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος