Ηράκλειο Αττικής: Υπό διερεύνηση από την ΕΛ.ΑΣ. καταγγελία 7χρονης για άγριο σχολικό εκφοβισμό

Μια ακόμη καταγγελία για άγριο περιστατικό σχολικού εκφοβισμού ήρθε στη δημοσιότητα με τις αστυνομικές αρχές να διερευνούν ένα περίεργο περιστατικό στο Ηράκλειο Αττικής όπου ένα κοριτσάκι 7 ετών φαίνεται να είπε στη μητέρα του ότι είχε πέσει θύμα άγριου bullying μέσα στο σχολείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η καταγγελία αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερο προβληματισμό από την Ελληνική Αστυνομία καθώς το κοριτσάκι που προσήλθε με τη μητέρα του στην αστυνομία φέρεται να άλλαξε την κατάθεσή του που έγινε ειδικού παιδοψυχολόγου.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα μέσα στο σχολικό ή οικογενειακό περιβάλλον του και να θέλησε με αυτόν τον τρόπο το 7χρονο κοριτσάκι να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του, ενδεχομένως τους φόβους που. Σε κάθε περίπτωση όμως θα ληφθούν καταθέσεις και από το σχολικό περιβάλλον, από το διευθυντή αλλά και τους δασκάλους του σχολείου και από το οικογενειακό περιβάλλον για να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί, καθώς αν ισχύουν τα όσα λέει το ανήλικο παιδί είναι πραγματικά σοκαριστικό.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος