Ηράκλειο: Απολογείται ο 52χρονος για τον βιασμό των δύο παιδιών της συντρόφου του

Την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου πέρασε εκ νέου πριν από λίγο, προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας, ο 52χρονος αλλοδαπός, που κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση τα παιδιά της ελληνίδας συντρόφου του.

Συνοδευόμενος από αστυνομικούς, ο 52χρονος οδηγήθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας, όπου περιμένει να δώσει εξηγήσεις για τις πράξεις που του αποδίδονται. Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, διορίστηκε δικηγόρος, ο οποίος θα αναλάβει την υπεράσπισή του.

Ηράκλειο: Απολογείται ο 52χρονος για τον βιασμό των δύο παιδιών της συντρόφου του

Ο 52ρονος, σε βάρος του οποίου έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, κατηγορείται ότι βίαζε τα δύο παιδιά 24 και 14 ετών. Υπόθεση που προκάλεσε σοκ και αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία, από τη στιγμή που έγινε γνωστή και άρχισαν να αποκαλύπτονται λεπτομέρειες.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στη δικογραφία, όπου καταγράφονται οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης των δύο παιδιών, περιλαμβάνεται και βίντεο, το οποίο φέρεται ο ίδιος ο 14χρονος να τράβηξε, ώστε να έχει αποδείξεις για τα μαρτύρια τα οποία αυτός και ο 24χρονος αδερφός του, άτομο με ειδικές ανάγκες, φαίνεται να περνούσαν τα τελευταία χρόνια στα χέρια του 52χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην δικογραφία αναφέρεται ότι ο 14χρονος έπεφτε θύμα βιασμού από τον σύντροφο της μητέρας του την τελευταία διετία, από την έκτη Δημοτικού, ενώ ο μεγαλύτερος αδερφός του ζούσε τον ίδιο εφιάλτη εδώ και εφτά χρόνια, από την ηλικία των 17.

Μάλιστα, ο 24χρονος φαίνεται ότι ήταν εκείνος που κίνησε τα νήματα, ώστε να αποκαλυφθεί το τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού της οικογένειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος, μαθητής ειδικού σχολείου, όταν αντιλήφθηκε ότι ο μικρότερος αδερφός του βίωνε όσα και ο ίδιος περνούσε, του συνέστησε να τραβήξει βίντεο και να του το στείλει. Ήταν ο ίδιος που, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μίλησε σε ψυχολόγο για το οικογενειακό τους δράμα, ανοίγοντας το δρόμο για την αστυνομική έρευνα και τη σύλληψη του 52χρονου.

Σημειώνεται ότι τα δύο αδέρφια έχουν και έναν ακόμη μεγαλύτερο αδερφό, 26 ετών. Πλέον οι αστυνομικοί ερευνούν αν και ο 26χρονος έχει πέσει θύμα του 52χρονου, ενώ ερευνάται ποινικά και η στάση της μητέρας τους, για την οποία οι αρχές εξετάζουν αν γνώριζε και τι έκανε όλο αυτό το διάστημα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος