Ηράκλειο: 28χρονη θύμα βίας κατ’ επανάληψη από τον σύζυγό της

Στα 28 της χρόνια βρέθηκε για μία ακόμα φορά μπροστά στους αστυνομικούς υπαλλήλους να περιγράφει το σκηνικό βίας το οποίο έζησε στα χέρια του συζύγου της. Την προηγούμενη φορά είχε κάνει πίσω και είχε επιστρέψει στη συζυγική στέγη, όμως, όπως συμβαίνει συχνά σε ανάλογες περιπτώσεις, ο 44χρονος σύντροφός της ξανασήκωσε το χέρι του πάνω της.

Το τελευταίο αυτό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη στο Ηράκλειο, όπου ζει το ζευγάρι από την Αλβανία. Την περασμένη Δευτέρα, λίγο μετά το συμβάν, η κοπέλα πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της την χτύπησε με τα χέρια του στο κεφάλι και στα πόδια, προκαλώντας της σωματικές βλάβες.

Η κινητοποίηση από την πλευρά των αστυνομικών ήταν άμεση και την επομένη εντόπισαν και συνέλαβαν τον 44χρονο, ο οποίος είχε πριν από λίγο καιρό αποφυλακιστεί από τις φυλακές του Ναυπλίου.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην ΕΡΤ, η κοπέλα είχε και στο παρελθόν υποβάλει μήνυση για ενδοικογενειακή βία σε βάρος του 44χρονου, ωστόσο, στη συνέχεια, ξαναγύρισε κοντά του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος