ΗΠΑ: Νεκρό από αναθυμιάσεις μονοξειδίου του άνθρακα διάσημο μοντέλο και ηθοποιός – O αποχαιρετισμός του Τριντό στην Χάντον

Η Ντέιλ Χάντον, μοντέλο που κόσμησε εξώφυλλα περιοδικών και εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες των δεκαετιών του ’70 και του ’80, όπως το “North Dallas Forty,” “Max Headroom” και “The Hitchhiker,” πέθανε από φαινομενική διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα στο Σόλμπερι της Πενσυλβάνια την Παρασκευή, όπως ανέφεραν οι αρχές. Ήταν 76 ετών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Αστυνομικού Τμήματος του Σόλμπερι, η Χάντον «βρέθηκε νεκρή σε ένα υπνοδωμάτιο στον δεύτερο όροφο» μίας κατοικίας το πρωί της Παρασκευής, ενώ ένας άνδρας 76 ετών, ο Γουόλτερ Τζ. Μπλούκας, βρέθηκε «ξαπλωμένος, λιπόθυμος». Η ανακοίνωση ανέφερε ότι ο άνδρας που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση είναι ο πατέρας του ηθοποιού Μαρκ Μπλούκας.

Στον επαληθευμένο λογαριασμό της στο Instagram, η κόρη της Χάντον, Ράιαν Χάντον, αναφέρθηκε στη μητέρα της ως «μία γυναίκα με δύναμη, προικισμένη με ομορφιά μέσα και έξω. Πάντα ευγενική και σκεπτική».

Η ανάρτηση περιλάμβανε μερικές από τις δουλειές της Χάντον ως μοντέλο, όπως εξώφυλλα στα περιοδικά Vogue, Harper’s Bazaar και Cosmopolitan, καθώς και μια εικόνα από ένα από τα βιβλία της, το “The Five Principles of Ageless Living” του 2003.

Η αστυνομία δήλωσε ότι η έρευνά τους «υποδεικνύει ότι ένας ελαττωματικός σωλήνας απαγωγής καυσαερίων σε σύστημα θέρμανσης αερίου προκάλεσε τη διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα».

Ο πρωθυπουργός του Καναδά,Τζάστιν Τριντό, αποχαιρέτησε την συμπατριώτισσά του με συγκινητική ανάρτηση στο διαδίκτυο. «Η Ντέιλ Χάντον ήταν μια σπουδαία Καναδή. Επαναστατησε τη βιομηχανία της και χρησιμοποίησε τη φωνή, το χρόνο και την ενέργειά της για να ενισχύσει άλλες γυναίκες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: CNN. ABC

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος