Ένα αγαλματίδιο που απεικόνιζε τον Ιησού και είχε κλαπεί από φάτνη στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής επεστράφη εγκαίρως για τα Χριστούγεννα, συνοδευόμενο από μια συγγνώμη.
«Λυπάμαι πολύ. Έκανα μια χαζή πράξη εκείνη τη στιγμή. Δεν θα ξανασυμβεί». έγραφε το χειρόγραφο σημείωμα σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας στο Φορτ Κόλινς. Η φιγούρα του Ιησού είχε αφαιρεθεί από τη φάτνη το πρωί της περασμένης Κυριακής, παραδόθηκε ανώνυμα σε έναν πυροσβεστικό σταθμό τέσσερις μέρες μετά.
After four days, it seems the person who stole a central part of a Fort Collins nativity has seen the error of their ways.
— Denver7 News (@DenverChannel) December 20, 2024
Read more here: https://t.co/rb3Miy3HjS
📸: @FCPolice pic.twitter.com/3bjIJS4c2a
Το αγαλματίδιο επεστράφη αφότου η αστυνομία της πόλης, δημοσίευσε βίντεο από κάμερα ασφαλείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον ύποπτο, ο οποίος έμοιαζε να είναι έφηβος ή νεαρός ενήλικας.
Police in Fort Collins, Colorado, were looking for a suspect who reportedly stole a baby Jesus figurine from a nativity scene, but said the thief returned the figurine on Thursday with a brief note.https://t.co/HTvagpTjGC pic.twitter.com/kAVsc2Sw3n
— WAVY TV 10 (@WAVY_News) December 20, 2024
«Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για το ποιος έκλεψε το αγαλματίδιο, ανέφερε η αστυνομία». Ο πυροσβεστικός σταθμός διαθέτει κάμερα με αισθητήρα κίνησης στην πόρτα, αλλά αυτή δεν ενεργοποιήθηκε όταν επιστράφηκε η φιγούρα του Ιησού. Όπως έγινε γνωστό δεν θα κινηθεί ποινική διαδικασία μια και ο δράστης μετάνιωσε.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος