Ην. Βασίλειο: Το παλάτι απαντά στις εικασίες για την Κέιτ

Φουντώνουν ξανά οι φήμες για την κατάσταση της υγειας της πριγκίπισσας της Ουαλίας υποχρεώνοντας το παλάτι να προβεί σε καθησυχαστικά σχόλια σχετικά με την Κέιτ Μίντλετον, η οποία παραμένει εκτός δημοσιότητας για δύο μήνες μετά από την προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα στις 17 Ιανουαρίου.

Εκπρόσωπος του Παλατιού απάντησε οτι «Το Παλάτι του Κένσινγκτον ξεκαθάρισε τον Ιανουάριο τα χρονοδιαγράμματα της ανάρρωσης της πριγκίπισσας και θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις. Αυτή η καθοδήγηση ισχύει» προσθέτοντας οτι η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνεχίζει να είναι «καλά». Η Κέιτ σχεδιάζει να επιστρέψει στις βασιλικές υποχρεώσεις της μετά το Πάσχα”.

Οι βασιλικοί σχολιαστές, προειδοποίησαν τη βασιλική οικογένεια να είναι πιο ανοιχτή σχετικά με το γιατί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ απουσίαζε από το μνημόσυνο του νονού του, το οποίο αποδόθηκε σε απροσδιόριστο “προσωπικό λόγο» και είναι άγνωστο αν σχετίζεται με την ανάρρωση της συζύγου του, της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Ο βασιλικός βιογράφος Phil Dampier δήλωσε στη MailOnline ότι οι βασιλικοί «έχουν δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή», αλλά «δεν είναι φυσιολογικοί καιροί» δεδομένων των πρόσφατων προβλημάτων υγείας του Καρόλου και της Αικατερίνης.

«Φοβάμαι ότι αν δεν δοθεί λόγος για την αποχώρηση του πρίγκιπα Γουίλιαμ την τελευταία στιγμή, θα υπάρξουν αναπόφευκτα εικασίες, μερικές από αυτές άγριες και άδικες, αλλά αυτή είναι η φύση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στις μέρες μας», είπε.

Ο κόσμος υπάρχει πιθανότητα να γνωρίζει ήδη πολλές «αλήθειες» σχολιάζει το BBC και η Κειτ όταν θα επιστρέψει θα προσελκύσει όλα τα βλέμματα επάνω της .

Ανταπόκριση: Νατάσα Καντζάβελου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος