Ημερίδα με θέμα Κλιματική αλλαγή και αγροδιατροφή: Προσαρμογή, Καινοτομία και Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα πραγματοποιήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας (ΕΙΤ Food) σε συνεργασία με τον οργανισμό AWomanCanBe. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Γεωργικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Θεσσαλίας, έχει Μέγα Χορηγό την εταιρεία Nikolopoulou Foods και εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του EUClimate Pact.
Ο Γιάννης Σώζος, υπεύθυνος μάρκετινγκ της εταιρείας μεταποίησης αγροτικών προϊόντων σε κατεψυγμένα γεύματα και παρασκευής τροφίμων εξηγεί ότι πρόκειται για ένα πρόγραμμα στο οποίο γυναίκες που είτε ήδη επιχειρούν είτε πρόκειται να δραστηριοποιηθούν, παίρνουν συμβουλές από ανθρώπους της αγοράς και διαμορφώνουν την επιχειρηματική τους ιδέα. Πολυπράγμων ο κ. Σώζος με πολλές ιδιότητες πρώην ξενοδοχοϋπάλληλος, υποψήφιος για την Κεντρική Διοίκηση του Συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού-Ξενοδοχείων Αττικής το 2021 και επαναστατική αρθρογραφία, δείχνει πως χαράσσεται ο δρόμος του επιτυχούς “επιχειρείν”.

Ένα συνέδριο για την γυναικεία επιχειρηματικότητα, το οποίο στοχεύει στην ένταξη των γυναικών στον πρωτογενή και δευτερογενή μεταποιητικό τομέα με την χορήγηση εργαλείων για την προώθηση των επιχειρηματικών τους σχεδίων.
Με το τέλος της ημερίδος θα αναδειχθούν δυο γυναίκες νικήτριες για τις ιδέες τους οι οποίες θα λάβουν και το χρηματικό έπαθλο των 5.000 και 10.000 ευρώ αντίστοιχα.

Στο περσινό πρόγραμμα η νικήτρια πέρα από την βράβευση με ένα χρηματικό ποσό, έλαβε και μια επιχειρηματική προσφορά με την οποία επεξέτεινε τον μηχανολογικό της εξοπλισμό.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος