Έπειτα από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξάνδρειας, εξιχνιάστηκε κλοπή, που έγινε τον περασμένο Απρίλιο από ανενεργή επιχείρηση σε περιοχή της Ημαθίας.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανδρών και μίας γυναίκας, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενοι μαζί με συνεργούς τους, τον περασμένο Απρίλιο, διέρρηξαν δύο φορές την ίδια ανενεργή επιχείρηση και αφαίρεσαν έναν γεωργικό ελκυστήρα, ηλεκτρικά εξαρτήματα και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, συνολικής αξίας 37.500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.
Επιπλέον, τον ίδιο μήνα αποπειράθηκαν εκ νέου να αφαιρέσουν αντικείμενα από την ίδια επιχείρηση, χωρίς, ωστόσο, να αφαιρέσουν οτιδήποτε.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων των συνεργών τους, όσο και για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος