Η ντομάτα της Σπηλιάς Κισσάβου είναι εξαιρετικά γνωστή και ξεχωρίζει για τη νοστιμιά της. Αυτό είναι, που την κάνει ιδιαίτερη, πέρα από το γεγονός πως καλλιεργείται σε ένα
υψόμετρο πάνω από 800 μέτρα.
Χρησιμοποιείται χωνεμένη κοπριά από τα ζώα (κυρίως γίδι). Οι παραγωγοί την συγκεντρώνουν από την προηγούμενη χρονιά και την επόμενη τη
ρίχνουν στα χωράφια τους.
«Σχεδόν σε όλη τη Ελλάδα δίνουμε τις ντομάτες μας», λέει χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή “ΩΡΑ ΘΕΡΙΝΗ” ο Χρήστος Τάτσιος, παραγωγός του χωριού.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΗΤΡΟΥΣΙΑΣ
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος