Η πρώτη ανάρτηση από την 24χρονη Γεωργία: «Ο δεύτερος βιασμός, εκείνος της αμφισβήτησης, είναι εξίσου οδυνηρός»

Με ένα γραπτό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η 24χρονη Γεωργία, που κατήγγειλε τον βιασμό της σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την Πρωτοχρονιά πήρε για πρώτη φορά θέση μέσω των social media μετά το περιστατικό, που πλέον απασχολεί τη δικαιοσύνη.

Η 24χρονη αφού ευχαριστεί για την αγάπη, που λαμβάνει τονίζει πως «ο δεύτερος βιασμός, εκείνος της αμφισβήτησης, είναι εξίσου οδυνηρός».

Αναλυτικά το μήνυμά της:

«Έπειτα από έναν καταιγισμό αγάπης και “αγκαλιάς” από όλους εσάς, έχω να πω μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν αυτές τις δύσκολες μέρες. Δεν είμαι μόνο η Γεωργία του Λαγκαδά. Είμαι η γυναίκα Γεωργία η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπεια της. Ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός. Θα τον αντιμετωπίσω όμως όπως και τον πρώτο με μία διαφορά: Με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά. Με την δική σας αγάπη και συμπαράσταση, γιατί όλοι εσείς είσαστε η δική μου μεγάλη οικογένεια. Αληθινή αγάπη και σεβασμός αυτό είναι που θέλω να πετύχω δικαίωση ψυχής και ηρεμία! Για εμένα και για κάθε γυναίκα που φοβάται… Ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε».

Η πρώτη ανάρτηση από την 24χρονη Γεωργία: «Ο δεύτερος βιασμός, εκείνος της αμφισβήτησης, είναι εξίσου οδυνηρός»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος