Την Πέμπτη αναμένεται αρκετή ηλιοφάνεια, με βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι στα ηπειρωτικά, το βορειοανατολικό Αιγαίο και την ορεινή Κρήτη.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 26-28 βαθμούς.
Στην Αττική αναμένονται τοπικές μπόρες το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις με μικρή πιθανότητα βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς.
Για την Παρασκευή προβλέπονται πολλές βροχές και καταιγίδες κυρίως από το μεσημέρι. Στα ηπειρωτικά, το Αιγαίο και την Κρήτη οι βοριάδες θα φτάσουν τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει λίγο.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος