Η μπουγάτσα Θεσσαλονίκης έγινε μάθημα στο Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ

Ο δραστήριος Φίλιππος Μπαντής, γνωστός στους Θεσσαλονικείς και όχι μόνο, διατηρεί ένα από τα μακροβιότερα μπουγατσατζίδικα της πόλης. Αυτή τη φορά έγινε «καθηγητής» για μια μέρα, αφού δίδαξε διαδικτυακά τα «μυστικά» της μπουγάτσας Θεσσαλονίκης σε φοιτητές του Πανεπιστημίου του Χονγκ Κονγκ.

Ο κ.Μπαντής μιλώντας στην ΕΡΤ, αναφέρθηκε στο τριήμερο συνέδριο για την ελληνική κουζίνα και τη μεσογειακή διατροφή από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα, στο οποίο συμμετείχε ως… εκπαιδευτικός.

Οι φοιτητές της Πολυτεχνικής Σχολής του Χονγκ Κονγκ, έμαθαν στη διάρκεια των online μαθημάτων να ανοίγουν φύλλο, εντυπωσιάστηκαν με το πέταγμα του φύλλου στον αέρα και λάτρεψαν την μπουγάτσα κρέμα, κρατώντας σημειώσεις με σκοπό να τη φτιάξουν στο σπίτι!

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος