Η Κοζάνη με τα νέα μέτρα που ισχύουν για τους ανεμβολίαστους

Έπειτα από μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά με συνεχή lockodown, η Κοζάνη ξαναβρίσκει τον βηματισμό της. Ο κόσμος προσαρμόζεται καθημερινά στα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τον περιορισμό της πανδημίας.

Η Νατάσα Δραγατά, καταστηματάρχης, αναφέρει ότι η πόλη έζησε το ένα απαγορευτικό μετά το άλλο επί μήνες. Ο κόσμος κουράστηκε από τον συνεχή εγκλεισμό, η οικονομία υπέφερε, το ίδιο και η ψυχολογία των ανθρώπων.

Μετά από μια δύσκολη χρονιά με lockodown οι επιχειρηματίες φροντίζουν να μην επαναληφθεί ένα νέο κλείσιμο των καταστημάτων τους. «Θα φροντίσουμε όσο εξαρτάται από εμάς να εφαρμοστούν τα μέτρα» σημειώνει η κ. Δραγατά. «Όλοι θα ελέγχουμε με κάθε τρόπο να εφαρμόσουμε την απαγόρευση για εκείνους που παραμένουν ανεμβολίαστοι».

Ο κόσμος φοβάται ένα νέο κλείσιμο και φροντίζει να ακολουθεί τις οδηγίες. Οι έρημοι δρόμοι, τα κλειστά καταστήματα, είναι μια εικόνα που όλοι ελπίζουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν. Η άρση των πρόσθετων περιοριστικών μέτρων θα συνεχιστεί εφ’ όσον άπαντες πειθαρχήσουν στους κανόνες και δεν θα υπάρχουν μεμονωμένα άτομα που θα λειτουργούν κατά το δοκούν, θέτοντας σε κίνδυνο, όχι μόνο την ύπαρξη, ων συντοπιτών τους, αλλά και τν οικονομική ζωή της Κοζάνης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος