Η κουζίνα «φάντασμα» νέα παγκόσμια τάση στις επιχειρήσεις εστίασης

Η νέα παγκόσμια τάση στις επιχειρήσεις εστίασης είναι η κουζίνα «φάντασμα». Ένας νέος όρος που μπήκε στη ζωή μας μέσω της πανδημίας…

Η διεθνής αυτή τάση ανιχνεύεται και στη Θεσσαλονίκη και έρχεται να εξυπηρετήσει μία διττή ανάγκη των επιχειρήσεων της εστίασης, οι οποίες αναγκάστηκαν να κατεβάσουν ρολά για μεγάλο διάστημα κατά την περίοδο του lockdown και αντίστοιχα την ανάγκη των καταναλωτών, που δεν είχαν την επιλογή να βγουν για φαγητό.

Η ιδέα είναι ότι δεν υπάρχει κεντρική σάλα για να υποδεχθεί τους πελάτες αλλά μία ψηφιακή πλατφόρμα, η οποία δέχεται παραγγελίες.

Δε γνωρίζει ούτε ο καταναλωτής, πού έχει κάνει την παραγγελία του ούτε η κουζίνα «φάντασμα», πού πηγαίνει το φαγητό, που ετοιμάζει.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΙΑΜΗΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος